Professionele bruidsfotograaf

Als professionele bruidsfotograaf werk ik graag onzichtbaar. Jullie zijn het stralende middelpunt van de dag. Ik ga helemaal op in het moment en zorg dat jullie en de aanwezige vrienden en familie er prachtig op staan. Daardoor letten jullie niet meer op mij en ben je helemaal jezelf.

Ik ben een trouwfotograaf en “visueel journalist” op jullie dag. We hoeven niets in scène te zetten, want ik merk dat iedere bruiloft mooi en uniek is. Ik kijk naar jullie authenticiteit, echte emoties en schoonheid. Een zenuwachtige ‘ja’, de eerste kus, een weggepinkte traan. Foto’s geven de dag weer zoals die werkelijk was. Puur. Daarom kies ik voor de journalistieke aanpak. Ik laat alles gebeuren en vertrouw op mijn oog en perfecte timing. Dat is precies het verschil tussen een geënsceneerde foto en een authentieke. Het is het verschil tussen een trouwalbum vol foto’s en een album vol kippenvel.

Een trouwalbum vol kippenvel

Beelden werken maar op één zintuig: je ogen. Maar een goede foto werkt op al je zintuigen. Die laat je het moment weer proeven, ruiken en vooral voelen. Foto’s maken de sfeer, liefde en emotie springlevend. Het is mijn passie om jullie trouwdag zo authentiek mogelijk vast te leggen. Zo genieten jullie nog jarenlang van de mooiste dag van je leven.

Prijswinnend trouwfotograaf

Vakfotograaf

Mijn geheim

Bruidsfotografie draait om drie elementen: mooi licht, fraaie compositie en het perfecte moment. En vooral dat laatste is voor mij heilig. De magie zit in de timing. Dat is voor mij hard werken, maar dankzij mijn ervaring en mensenkennis weet ik vaak die ene vertederende, ontroerde blik te pakken. Of het prachtige onderonsje vlak voor het ja-woord. Een stille blik, waarin duizenden woorden besloten liggen. Een foto waarvan iedereen zegt: ‘Wauw, jullie zijn voor elkaar gemaakt.’

Nerveus? Vertrouw op mijn tips

Op een trouwdag wil je helemaal jezelf zijn. Maar het is toch wel spannend. Daar staan jullie, in de prachtigste kleding. Met verwachtingsvolle blikken van jullie familie, vrienden en dierbaren. En je kan het maar één keer doen. Zijn jullie nerveus? Logisch! Vertrouw maar op mij. Ik zal jullie alle geheimen verklappen, zoals de juiste poses, tips en slimme trucs. Dat geeft jullie een zeker gevoel. Zo halen we alles uit de kast en maken we er een geweldige trouwreportage van.

Neem vrijblijvend contact op

Kosten bruidsfotografie

De kosten voor het fotograferen van jullie bruiloft starten voor 6 uur aaneengesloten fotografie vanaf 1295,-

Mijn bruidsfotografie is altijd inclusief:
– een eerste kennismaking
– 6 uur (aaneengesloten) fotografie
– prachtig album (20×20 / 12 blz.) met de highlights van jullie dag
– minimaal 200 foto’s in hoge resolutie en digitaal aangeleverd
– online gallery om te delen met familie en vrienden

Willen jullie dat ik langer blijf om het verhaal van jullie dag compleet te maken? Dat kan natuurlijk! Voor 100,- euro per uur maken we de dag zo lang als jullie willen. Een transparant pakket zonder addertjes in het gras! 

Op de pagina “Tarieven Bruidsfotografie” vind je meer informatie over mijn pakketten en de mogelijkheden.

De populaire trouwdata worden echter ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum. Neem gerust contact met mij op om jullie wensen door te nemen.

Benieuwd naar mijn portfolio? Klik op de foto voor een grotere weergave, of bezoek de pagina “Nieuws, previews en meer” voor nog meer trouwfoto’s. Veel kijkplezier!

“Marco is professioneel, mega enthousiast, creëert een ontspannen sfeer en legt emoties prachtig vast op de gevoelige plaat.”

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.