Trouwfotograaf Marco

Jullie trouwdag draait niet om mij… maar jullie zijn vast nieuwsgierig naar de man achter de camera. Ik ben dus Marco en getrouwd met Henrike. Sorry mannen; maar Henrike is het mooiste meisje van de sportschool. In de sportschool hebben we elkaar ontmoet. Ik ben dus gek op sporten. Eerst Karate, toen Basketball, fitness en daarna Crossfitten! Crossfit heeft echt mijn hart gestolen. Grenzen opzoeken, verleggen en sterker terugkomen! Ook ben ik vader van drie prachtige kids: Dani, Indy en Nikkie. En heel eerlijk had ik nooit zoveel met trouwen, totdat ik zelf in het bootje stapte, (als je eenmaal het mooiste meisje uit de sportschool hebt, dan laat je die natuurlijk niet meer gaan : ) nu zou ik het zo weer doen!

Locatie

Al ben ik erg gek op Zeeuws-Vlaanderen en ook Curacao heeft mijn hart gestolen, ik woon met mijn gezin in de gezellige Hanzestad Kampen.  Voor mijn werk als trouwfotograaf ben ik in heel Nederland te vinden. Met zelfs af-en-toe een uitschieter naar het Buitenland. Zo heeft mijn werk mij al naar Portugal, Italië en 2x naar Spanje gebracht,  dus twijfel niet om contact met mij op te nemen als mijn werk jullie aanspreekt.

Creatieve Trouwfotograaf

Mijn stijl is journalistieke trouwfotografie. Ongedwongen, maar vól overgave werk ik de ballen uit mijn broek en leg ik de sfeer vast. De spontane, échte momenten staan centraal. De lach, tranen van geluk, een stevige knuffel met de persoon waar jij zoveel van houdt. Dat zijn jullie unieke momenten die een trouwreportage zo bijzonder voor mij maken. Het is echt mijn passie om als trouwfotograaf jullie persoonlijke en unieke verhaal vast te leggen. Zo krijgen jullie geen gewoon fotoalbum, maar een uniek en persoonlijk verhaal. Kippenvel.

Tips voor bruidsfotografie

Gedurende jullie dag ben ik vrijwel onzichtbaar. Maar tijdens jullie officiële fotoshoot houd ik de regie in handen, zodat jullie onvergetelijke foto’s krijgen die helemaal bij jullie passen. In het kennismakingsgesprek en tijdens de shoot geef ik jullie advies. Ik zorg ervoor dat jullie in de mooiste poses staan, zodat jullie zelfverzekerd zijn en helemaal jezelf kan zijn.

Als het in jullie planning past, verklap ik hierbij alvast één geheim: de mooiste foto’s maak je op het eind van de dag. In het ‘gouden uur’ werkt het natuurlijke licht als een filter over jullie foto’s. Bovendien zijn jullie lekker ontspannen, want het grootste woord is er al uit. Letterlijk. Dus vang ik jullie blikken en emoties zoals jullie echt zijn. Puur.

Prettig kennis te maken!

Je weet pas echt of het klikt, als we elkaar zien. Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Laten we dan vooral kennismaken, zodat we samen kunnen kijken hoe jullie nog lang na kunnen genieten van jullie mooiste dag.

Ciao!

Marco

Maak kennis met trouwfotograaf Marco Klompenmaker

Neem vrijblijvend contact op


”Toen we de foto’s zagen was het net alsof we de dag opnieuw beleefden.  Helemaal super, een aanrader!!”

-Jeroen en Amanda-


Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.