ISPWP TOP 100 WEDDING PHOTOGRAPHERS 2016

ISPWP TOP 100 WEDDING PHOTOGRAPHERS IN THE WORLD – 2016

Ik heb geen idee hoeveel bruidsfotografen er wereldwijd zijn, maar wat ik wel weet, en simpelweg NIET kan bevatten, is dat ik (en ik geloof het nog steeds niet……) in de top 100 van de ISPWP – International Society of Professional Wedding Photographers sta. Kan iemand mij heel hard knijpen. Ik kan niet beschrijven wat een ENORME eer dit is! En hoeveel dit voor mij persoonlijk betekent. Het is echt ongelooflijk voor iemand die nooit tevreden is en tegen zoveel fantastische collega’s opkijkt…….

Lieve bruidsparen die dit afgelopen jaren mogelijk hebben gemaakt; ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in mij als bruidsfotograaf! En voor alle toekomstige bruidsparen; we gaan er een onvergetelijke trouwdag vol pure emoties en vreugde van maken!

Marco


Trouwdatum reserveren?

Spreekt mijn journalistieke aanpak als professionele bruidsfotograaf jullie aan en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Laten we onder het genot van een kop koffie of thee kennis maken. Dat is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met me op om jullie wensen door te nemen.

Neem vrijblijvend contact op


 

TOP 100 WEDDING PHOTOGRAPHERS 2016

TOP 100 WEDDING PHOTOGRAPHERS 2016

TOP 100 WEDDING PHOTOGRAPHERS 2016

TOP 100 WEDDING PHOTOGRAPHERS 2016

Opzoek naar een professionele trouwfotograaf

Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Of wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

top 100 wedding photographers in the world

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.