Nog maar één stap verwijderd van een te gekke reportage.

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Spreekt mijn ongedwongen stijl als trouwfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van een te gekke reportage! Reserveer jullie trouwdatum echter wel tijdig. De agenda met populaire trouwdata kan namelijk heel snel vol zitten.

Ik wil graag met jullie kennismaken en meer over jullie trouwdag horen. We kunnen hier in Kampen afspreken of nader via Skype kennismaken. Telefonisch kan natuurlijk ook. Het is maar net wat jullie prettig vinden. Ik hoor graag waar jullie voorkeur naar uitgaat!

Ik kijk er in ieder geval naar uit om jullie te ontmoeten.

Ciao!

Marco

  Naam Bruid & Bruidegom

  Email

  Telefoonnummer

  Trouwdatum

  Trouwlocatie

  Hoe hebben jullie mij gevonden

  Wat kunnen jullie alvast over jullie trouwdag vertellen?


  Wat een fenomenale foto’s wat heb jij onze dag mooi vast gelegd, zo puur en echt. Wij zijn er de dag helemaal aan het herbeleven met alle emoties die voorbij kwamen. Waarbij er vooral ontzettend veel is gelachen. Jij weet echt waar het vak voor staat, en juist die momenten zo goed vast te leggen. Wij zijn enorm dankbaar voor jou, dankbaar dat wij bij jou terecht zijn gekomen. Vanuit ons een hele warme groet en knuffel! Dank dank dank!

  Liefs Niels en Samantha

  Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker
  06 – 45 74 89 78
  info@marcoklompenmaker.nl
  KvK-nummer: 57271402
  BTW ID: NL001656110B06

  “Op alle rechtsbetrekkingen zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing, welke u (op verzoek gratis) ter beschikking zijn/worden gesteld.

  Scroll Up
  Open WhatsApp
  1
  Direct contact via WhatsApp.
  Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.