Een nieuwe trouwfotografie award!

Trouwfotograaf

Wij mochten als trouwfotograaf weer een nieuwe trouwfotografie award in ontvangst nemen!

Ieder kwartaal reikt de Masters of Wedding Photography de meest prestigieuze awards uit voor professionele trouwfotografen in de Benelux. Na een lange periode van afwezigheid (heel eerlijk; ik was Award “moe” en dan bedoel ik niet zozeer het winnen ervan, meer het hele proces eromheen) heb ik besloten om toch weer eens enkele foto’s in te sturen. En met resultaat! Deze foto, gemaakt net na het aansnijden van de bruidstaart, mocht een Award in ontvangst nemen.

TROUWPLANNEN?

Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n ongedwongen reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie bruiloft vast te mogen leggen.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.