Genomineerd Bruidsfoto en Film Award

Twee nominaties bij de Bruidsfoto en Film Award

De internationale Bruidsfoto en Film Award-vakjury maakte vandaag de nominaties bekend voor de prestigieuze foto- en filmverkiezing. Uit een aantal van precies 2.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s en 4 films die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto en Film Award 2016. De BFFA wordt dit jaar voor de twaalfde keer op rij georganiseerd. In de acht fotocategorieën zijn telkens tien foto’s genomineerd. In de filmcategorie zijn vier films genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s en -films zijn te vinden op de website www.bffa.nl.

Uit deze 2200 inzendingen koos de jury maar liefst twee van mijn foto’s. Dit is voor mij persoonlijk een prestatie waar ik enorm trots op ben.

Publieksprijs en Vakprijs

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto en Film Award 2016 is de race nu echt van start gegaan. Tot en met 13 mei 2016 kunnen aanstaande bruidsparen en collega-beeldprofessionals hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s en -films via www.bffa.nl.

Op maandag 30 mei 2016 worden de winnaars van de publieksprijs en vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2016.

Doel Bruidsfoto en Film Award

De Bruidsfoto & Film Award wordt voor de twaalfde keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto- en filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en -filmmakers.

Stem en maak kans op op fantastische prijzen

Tot en met 13 mei 2016 kun je je stem uitbrengen op jullie favoriete bruidsfoto’s en -films. Met je stem maak je bovendien kans op fantastische prijzen, bijvoorbeeld een flitsende Canon 750D camera, of maak kans op één van de vier gezellige hightea’s bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld en het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Of, win een heerlijk privé wellness verwenarrangement met een heuse Finse grillkota bij Pura Suerte!

Los van deze prijzen maak je mij er wellicht heel erg blij mee. Mijn foto’s zijn overigens genomineerd in de categorie “Familiegevoel” en de categorie “Bruidskinderen”.

 Genomineerd voor Bruidsfoto en Film Award 2016!

2x Genomineerd voor Bruidsfoto en Film Award 2016!

 Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? De agenda met populaire trouwdata voor 2016 zit snel vol! Neem dus gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotograaf Elburg

 

 

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.