Mijn tweede Masters of Dutch Wedding Photography Award!

Mijn tweede Master Award!

Toen ik zondagmorgen mijn Facebook app opende zag ik dat de herfstcollectie van de De Masters of Dutch Wedding Photography online stond. Tegelijkertijd viel het me op dat een aantal collega-bruidsfotografen mij op Facebook in een bericht hadden getagd. Het zou toch niet waar zijn, zou ik dan echt mijn tweede master award hebben gewonnen……Tja, waar begin je dan, ga je eerst de berichten checken waar je in bent getagd of begin je met het bekijken van de collectie van de Masters… Met een bonkend hart koos ik voor het laatste. Maar aangezien de winnende foto’s in alfabetische volgorde in een slideshow worden getoond kon ik het geduld niet opbrengen om te wachten. Dan toch maar eerst snel de getagde berichten checken. Yeaaahhh! De eerste felicitaties stonden online! Ik heb mijn tweede award gewonnen en daar ben ik zo ontzettend trots op! De Masters of Dutch Wedding Photography is namelijk een award die 4x per jaar worden uitgereikt door een internationale jury van de beste bruidsfotografen ter wereld en bruidsfotografen waardering geeft voor hun bijzondere, vernieuwende of gewoon waanzinnige bruidsfotografie!

Hoppaaa!

Hieronder de winnende foto gemaakt op de spetterende bruiloft van Remco en Maaike bij beachclub Nu.

Tweede masters of dutch wedding photography award

 Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan?

Neem vrijblijvend contact op

masters of dutch wedding photography

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.