Genomineerd voor Bruidsfoto en Film Award 2017

Genomineerd Bruidsfoto en Film Award 2017

Op 16 januari 2017 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto en Film Award 2017. Ook dit jaar mag ik van de daken schreeuwen dat mijn foto’s zijn genomineerd in de categorieën “Bruiloft in Beeld” en “Family and Friends”. Uit een aantal van bijna 2.000 inzendingen koos de internationale jury 80 foto’s en 5 films die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2017. De BFFA wordt dit jaar voor de 13e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. In de filmcategorie zijn 5 films genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto’s en -films zijn te vinden op www.bffa.nl.

Publieksprijs en Vakprijs

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto & Film Award 2017 is de race nu echt van start gegaan. Tot 13 mei 2017 kunnen aanstaande bruidsparen en collega-beeldmakers hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s en -films via www.bffa.nl.

Op maandag 22 mei 2017 worden de winnaars van de publieksprijs en vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2017.

Doel Bruidsfoto & Film Award

De Bruidsfoto & Film Award wordt voor de dertiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto- en filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en -filmmakers.

Bruidsfoto en Film Award 2017 Bruidsfoto en Film Award 2017

 


 

Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan?

 Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Of wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Genomineerd Bruidsfoto en Film Award 2017

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.