Kosten bruidsfotograaf

Wat tof dat je geïnteresseerd bent! Op deze pagina zal ik je meer vertellen over mijn werkwijze en de tarieven voor het fotograferen van jullie bruiloft.

Eerste kennismaking

Het moet goed voelen om mij de hele dag bij jullie in de buurt te hebben. Als jullie jezelf durven zijn, kan ik de mooiste en oprechtste foto’s van jullie maken. Daarom starten we met een kennismaking. Dat kan per telefoon, via Skype of live bij mij in Kampen. Zes weken voor jullie trouwdag stuur ik een link naar een online vragenlijst. Zo weet ik precies wat er gebeurt tijdens jullie dag, zodat ik bij alle hoogtepunten op het juiste moment klaarsta en jullie daar niet meer over na hoeven te denken. Ongeveer een week van te voren bel ik jullie en zetten we samen de puntjes op de I. En vervolgens gaan we er een fantastiche dag van maken!

Trouwreportage

Tijdens de plechtigheden zien jullie mij bijna niet, want ik maak mij bijna onzichtbaar om de mooiste foto’s te maken. Tijdens de formele shoot trek ik alles uit de kast om een mooie serie te maken. Ik adviseer, geef tips en trucs, zodat jullie in de mooiste poses staan en toch nog helemaal jezelf kan zijn. De spontane platen komen dan vanzelf! Wisten jullie trouwens dat je de allermooiste foto’s het best aan het eind van de dag kan maken? Wij fotografen noemen dit het ‘gouden uur’, omdat het licht dan het mooist is. Bovendien zijn jullie alle spanningen al kwijt, zodat je vaak veel mooier op de foto staat.

Kosten bruidsfotografie

De kosten voor het fotograferen van jullie bruiloft starten voor 6 uur aaneengesloten fotografie vanaf 1295,-

Tarieven Bruidsfotografie

De kosten voor het fotograferen van jullie bruiloft starten voor 6 uur vanaf 1295,-

Mijn bruidsfotografie is altijd inclusief:
– een eerste kennismaking
– 6 uur (aaneengesloten) fotografie
– prachtig album (20×20 / 12 blz.) met de highlights van jullie dag
– minimaal 200 foto’s in hoge resolutie en digitaal aangeleverd
– online gallery om te delen met familie en vrienden

Willen jullie dat ik langer blijf om het verhaal van jullie dag compleet te maken? Dat kan natuurlijk! Voor 100,- euro per uur maken we de dag zo lang als jullie willen. Een transparant pakket zonder addertjes in het gras! 

De populaire trouwdata worden echter ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om jullie wensen door te nemen.

Willen jullie dat ik langer blijf om het verhaal van jullie dag compleet te maken? Dat kan natuurlijk! Voor 100,- euro per uur maken we de dag zo lang als jullie willen.

- Luxe foto's albums in diverse formaten van hoogwaardige kwaliteit op echt stevig fotopapier zijn er vanaf 299,-

- Extra kopie van het mini album (20x20/ 12 blz) met daarin de highlights van jullie dag kost 80,- en wordt vaak als cadeau aan de ouders gegeven

Ik werk regelmatig samen met een tweede fotograaf. Als duo vergroten wij de kans om nog meer mooie momenten vast te leggen. Tijdens jullie ja-woord zien we niet alleen jullie emotie, maar ook de moeder van de bruid die een traan wegpinkt, de ontroering van je beste vriendin en de knipoog van the best man.

Een tweede fotograaf die de hele dag mee fotografeert is beschikbaar voor € 149,- per uur.

De populaire trouwdata worden echter ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum. Neem gerust contact met mij op om jullie wensen door te nemen.

BruidsfotografieDigitale foto’s of luxe fotoalbum

Uiteraard krijgen jullie een ruime selectie van de mooiste foto’s digitaal aangeleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een prachtig album. Zo heb je altijd iets in handen om samen doorheen te bladeren en alle geluksmomenten opnieuw te beleven. Mijn albumopmaak is simpel maar strak, tijdloos en zonder franjes. Een goede foto heeft geen effecten nodig. Eén blik zegt meer dan duizend woorden.

Bruidsfotografie in duo

Ik werk regelmatig samen met een tweede fotograaf. Als duo vergroten wij de kans om de mooiste momenten vast te leggen. Tijdens jullie ja-woord zien we niet alleen jullie emotie, maar ook de moeder van de bruid die een traan wegpinkt, de ontroering van je beste vriendin en de knipoog van the best man. Een tweede fotograaf die de hele dag meefotografeert is beschikbaar voor € 149,- per uur.

Love-shoot

Wil je die ene prachtige foto voor jullie uitnodiging, of willen jullie graag een kennismakingsshoot? Dan is een love-shoot een mooie optie. Voorafgaand aan de bruiloft kiezen we een mooie locatie om alvast jullie poses te oefenen. Voor € 175,- ontvang je de tien mooiste foto’s digitaal.

Trouwen bij Netl

Wij hadden voor onze bruiloft geen andere fotograaf willen hebben! Marco zorgt voor spontane foto’s en is op een zeer prettige manier ‘aanwezig’ tijdens de dag. Zijn enthousiasme en energie geven aan dat hij er alles aan doet om mooie professionele foto’s te schieten. Onze gasten gaven aan dat ze de fotograaf erg leuk vonden! Het ontzettend mooie lichtinval, de juiste compositie en emoties worden perfect in beeld gebracht. Dit zijn voor ons kenmerken die Marco als fotograaf typeren. Bedankt Marco!

Wat een fantastische fotos zijn gemaakt op onze bruiloft. Marco speelt mooi met het licht en vindt altijd de juiste setting om emoties goed vast te leggen. Niet alleen de losse foto’s, maar ook het foto album erna is super. Je steekt ernorm veel moeite om een fantastische dag te maken van je huwelijk en Marco is de beste persoon om dit vast te leggen.

Neem vrijblijvend contact op

“De allerbeste trouwfotograaf die je je kan wensen! Onopvallend wanneer dit nodig is, behulpzaam, communicatief sterk, zeer flexibel, meester van zijn vak en is zelfs langer gebleven om ook onze openingsdans op de foto te kunnen zetten. Niet alleen een hele fijne fotograaf, ook een hele fijne “gast” om op je trouwfeest te hebben!”

-Han en Ellis-


“Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke u (op verzoek) gratis ter beschikking zijn/worden gesteld.
Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.