Beste trouwfoto’s volgens ISPWP

Professionele trouwfotografen met de beste trouwfoto’s.

Het begint een beetje als spam te voelen, maar dit is echt te gek! In januari ben ik toegelaten tot de International Society of Professional Wedding Photographers (ISPWP). Een organisatie voor professionals waar je het lidmaatschap moet verdienen en niet kunt kopen. Deze partij staat namelijk garant voor professionele trouwfotografen met de beste trouwfoto’s. Om toegelaten te worden moet je minimaal 50 bruiloften hebben gefotografeerd en een goed portfolio kunnen laten zien. Deze wordt namelijk bekritiseert door de ISPWP. Toelating tot deze partij is al een prestatie op zich zou je bijna denken.

Mijn eerste ISPWP award.

De ISPWP organiseert elk kwartaal een contest met verschillende categorieën. Het is ieder kwartaal een genot om naar de prijswinnende foto’s te kijken. Het is natuurlijk nog spannender om de collecties met winnende foto’s te bekijken als jezelf aan de eerste contest van 2016 hebt meegedaan. En geloof mij; mijn hart zat in mijn keel bij het bekijken van de slideshows met de beste trouwfoto’s uit deze eerste ronde…. Want stel je voor. En ja hoor! In de eerste ronde van 2016 heb ik ook daar mijn eerste award gewonnen. Een award in de categorie Bride and Groom met een foto uit de onvergetelijke reportage van Remco en Maaike.

De fotoshoot

De foto is gemaakt bij Beachclub Nu. Vlak voordat de zon onderging, tijdens het gouden uur, nam ik Remco en Maaike nog even mee naar buiten voor een korte fotoshoot. Na eerst wat foto’s op het strand te hebben geschoten zag ik in het stukje bos achter mij een kleine opening naar het strand. De zon verdween vlak achter de dijk snel de weilanden in. Het licht was in ieder geval prachtig op dat moment. Gelukkig vonden Remco en Maaike het niet erg om een klein stukje de bosjes in te lopen om daar te gaan staan waar ik ze graag wou hebben. Alles voor de mooiste foto natuurlijk. Drie, misschien vier opnames later en hoppa een onvergetelijke foto was gemaakt. In eerste instantie voor Remko en Maaike natuurlijk. Want daar draait het om! Niet om mij of mijn mogelijke awards. Het belang van het bruidspaar staat altijd voorop, maar als zo’n foto een prijs wint ben ik natuurlijk wel zo trots als een pauw.

één van de beste trouwfoto's volgens ISPWP

Beste trouwfoto’s

Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan en willen jullie ook de beste trouwfoto’s? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotograaf Elburg

 

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.