Winnaar Bruidsfoto en Film Award 2018

Winnaar Vakprijs Bruidsfoto en Film Award 2018

Net als vorig jaar is het mij dit jaar weer gelukt! Ik mag mezelf winnaar Bruidsfoto en Film Award 2018 noemen! Een prestatie waar ik echt ontzettend trots op ben! Helemaal omdat deze winnende foto precies uitbeeld waar ik als bruidsfotograaf kippenvel van krijg. Pure, tijdloze intieme momenten!

Maandagavond 28 mei zijn de Bruidsfoto & Film Awards 2018 uitgereikt tijdens een feestelijk event in De Buiksloterkerk in Amsterdam. De verkiezing werd dit jaar voor de veertiende keer op rij georganiseerd. Hierbij sleepte ik de vakprijs en een eervolle vermelding in de categorie Emotie en Family & Friends in de wacht. Uit ruim 1.600 inzendingen nomineerde een onafhankelijke vak- en bruidsparen jury van het evenement begin dit jaar tachtig foto’s in verschillende categorieën. Ook maakten vijf bruidsfilms kans op een prestigieuze Bruidsfoto & Film Award.

Bruiloften in Nederland

“Bij de verkiezing dit jaar lag de nadruk op beelden van bruiloften die zijn gemaakt in Nederland, vertelt Susan Lippe-Bernard. “Hoewel Nederlandse bruiloften in het buitenland ook prachtige beelden opleveren, vormen deze een relatief klein aantal ten opzichte van het totale aantal bruiloften op Nederlandse bodem”. Om bruidsparen te inspireren die graag hun trouwdag willen vieren buiten Nederland, was er dit jaar speciaal de categorie Destination Wedding”, aldus de internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine en tevens juryvoorzitter. In aanvulling op de internationale vakjury bestaande uit drie professionele fotografen en drie filmmakers, was er dit jaar ook voor het eerst een jury bestaande uit drie bruidsparen.

Alle winnaars

De Bruidsfoto & Film Award heeft als doel de nieuwste bruidsfoto- en filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en -filmmakers. Voor het complete overzicht van alle winnaars en eervolle vermeldingen, kijk op www.bffa.nl

Winnaar Bruidsfoto en Film Award 2018


Spreekt mijn werk als Winnaar Bruidsfoto en Film Award 2018 jullie aan?

 Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde en humor van jullie kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Wil je eerst nog meer gave trouwreportages zien? Klik op de onderstaande link om mijn portfolio te bekijken:

Real Weddings

Of wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Winnaar Bruidsfoto en Film Award 2018

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.