Bruidsfotograaf Putten & Kasteel de Essenburgh

Berend & Martine trouwden in Kasteel de Essenburg. 

Het was een fantastische dag voor mij om als bruidsfotograaf Putten de trouwdag van Berend en Martine te mogen vastleggen. Met enorm veel leuke mensen en een bruidspaar dat de hele dag volledig zichzelf durfde te zijn. Héérlijk!

Bruidsfotograaf Putten

De dag begon in Putten waar ik eerst de voorbereidingen van Martine fotografeerde. Omdat het nog geen 5 minuten rijden naar het ouderlijk huis van Berend was fotografeerde ik ook hoe Berend zich klaar maakte voor zijn trouwdag. Echt gespannen was Berend niet. Uiteraard had hij enorm veel zin om zijn aanstaande vrouw op te halen. Na de first-look waar de nodige tranen van vreugde werden gelaten vertrokken we naar een boerderij in de buurt voor de trouwreportage. We hadden iets wat pech met het weer, maar het werd gelukkig al snel weer droog!

Trouwen in Kasteel de Essenburg 

Vanwege de slechte weersvoorspelling werd besloten om niet buiten maar binnen te trouwen bij Kasteel de Essenburgh (een 17e-eeuwse kasteel op een prachtige locatie in Hierden, vlak bij Harderwijk). Na de kerkelijke inzegening in de priorij van Kasteel de Essenburgh was de receptie met een enorme taart vol met verse aardbeien! Zo’n enorm grote bruidstaart heb ik in ieder geval niet eerder gezien. En geloof me; ik heb er heel wat gezien (en geproefd ; ) Voordat het feest losbarstte was er voor alle daggasten een heerlijke barbecue.

Berend en Martine; ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in mij als fotograaf en ik wens jullie al het geluk en liefde van de wereld!

Hieronder mijn favoriete foto’s van deze fantastische dag.

Bruidsfotograaf Putten & Kasteel de Essenburgh in Hierden Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2131 Bruidsfotograaf Putten & Kasteel de Essenburgh in Hierden Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2133 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2134 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2135 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2136 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2137 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2138 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2139 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2140 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2141 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2142 Bruidsfotograaf Putten & Kasteel de Essenburgh in Hierden Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2144 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2145 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2146 Bruidsfotograaf Putten & Kasteel de Essenburgh in Hierden Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2148 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2149 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2150 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2151 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2152 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2153 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2154

Gaan jullie trouwen in Putten of misschien geven jullie elkaar ook wel  het ja-woord in Kasteel de Essenburg in Hierden? Neem dan, als mijn werk als trouwfotograaf jullie aanspreekt, gerust vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden vrijblijvende te bespreken 

Neem vrijblijvend contact op

masters of dutch wedding photography

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.