Huwelijksfotograaf Kampen

René en Christien trouwen in Kampen.

Christien is een goede vriendin van mijn vrouw Henrike. Het was dan ook een hele eer toen Christien vroeg of ik als huwelijksfotograaf de trouwdag van haar en René in Kampen wilde fotograferen. Nou zit mijn agenda met populaire trouwdata nagenoeg snel vol, Christien en René hadden geluk. Ik was de betreffende datum nog beschikbaar. En aangezien Christien heel veel voor ons heeft betekent tijdens onze verbouwing was ik blij dat ik iets voor terug kon doen.

Natuurlijk hoop je op prachtig weer op je trouwdag. Het weer liet voor mij als huwelijksfotograaf nogal te wensen over tijdens de trouwdag van Christien en René. We hadden namelijk regen, heel veel regen, maar gelukkig was er nog meer  liefde, heel veel meer liefde! En wat dacht je van het neefje en nichtje die het als bruidskinderen lekker ondeugend maar fantastisch deden!

Regen op je trouwdag.

Slecht weer op je trouwdag hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je trouwdag daar mee ook in het water valt. Natuurlijk niet. Als je een professionele fotograaf inhuurt dan weet ben je zeker van mooie foto’s. Ook als het regent. Daarnaast werkt een beroepsfotograaf met professionele camera’s en lenzen die echt wel tegen een spatje water kunnen. Ook weet een prof vaak de mooiste binnenlocaties. En geloof het of niet, een professionele bruidsfotograaf kan op iedere locatie prachtige foto’s maken.

Trouwreportage vol passie!

Geniet lekker mee van deze gave trouwreportage vol passie en liefde!

Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2097 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2098 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2099 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2100 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2102 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2103 Spontane trouwfoto's door Huwelijksfotograaf Kampen Spontane trouwfoto's door Huwelijksfotograaf Kampen Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2107 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2108 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2109 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2110 Spontane trouwfoto's door Huwelijksfotograaf Kampen Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2113 Spontane trouwfoto's door Huwelijksfotograaf Kampen Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2115Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2120 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2116Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2117 Trouwfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2121Trouwfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2119

 

En niet geheel onbelangrijk, de bruidsmake-up  is verzorgd door  mijn eigen lieftallige vrouw!

 medisch pedicure en schoonheidssalon 6

Huwelijksfotograaf

Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Neem graag contact met mij op voor een vrijblijvende offerte maat. En wie weet maken we er samen een fantastische dag van!

Neem vrijblijvend contact op

masters of dutch wedding photography

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.