Winnaar van een Masters of Dutch Wedding Photography Award

Écht, ik kon mijn oren niet geloven toen ik tijdens het Masters Event hoorde (ik kon me ook geen mooier moment voorstellen) dat ik mijn allereerste award had gewonnen!!!!! Een Masters of Dutch Wedding Photography Award notabene. Hoe vet is dat?

De Masters of Dutch Wedding Photography is een Nederlandse award die 4x per jaar wordt gehouden en bruidsfotografen een waardering geeft voor hun bijzondere, vernieuwende of gewoon waanzinnige bruidsfotografie. Elk kwartaal worden nieuwe awards uitgereikt door een internationale jury van de beste bruidsfotografen ter wereld. De jury van deze ronde bestond uit: Marius Barbulescu, Samo Rovan en Erika Mann. We hebben het hier écht over een drietal topfotografen. Tijdens deze ronde zijn 968 foto’s ingestuurd. 30 foto’s werden door 2 of meer jury leden geselecteerd en verdienen dus de award ‘Master of Dutch Wedding Photography’. Waaronder een foto van mij. Ongelooflijk…. Ik ben hier zo blij mee!

Winnaar van een Masters of Dutch Wedding Photography Award

 Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan?

Neem vrijblijvend contact op

masters of dutch wedding photography

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.