Trouwfotograaf Gelderland

Trouwfotograaf Gelderland | Beatrice & Michael

De bruiloft van Beatrice en Michael, wat een bijzonder gave dag die ik als trouwfotograaf Gelderland mocht vastleggen.

Beatrice had van te voren al aangegeven dat ze groot wonen. Dat ik uiteindelijk bij Kasteel ’t Suideras tercht  zou komen was een aangename verassing. Wat een prachtige locatie! Ik lieg dan ook niet dat alle foto’s, zelfs de foto’s in de kerk, binnen een straal van 2 km zijn gemaakt. De kerk waar Beatrice en Michael zijn getrouwd staat overigens, en dat is voor mij nu absoluut geen verassing, bekend als de mooiste kerk van Gelderland. Gelegen midden in de prachtige natuur van het landgoed ’t Suideras.

Als je over de hele wereld hebt gewoond, heb je ook vrienden over de hele wereld wonen. En hoe speciaal is het dat deze mensen naar Nederland komen om jouw bruiloft te vieren. Er zijn prachtige woorden gesproken en mooie herinneringen gedeeld. Met een lach en een traan is de liefde gevierd!

Michael en Beatrice,

Ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in mij als bruidsfotograaf. Zonder jullie vertrouwen was het niet zo’n prachtige serie geworden. Dank jullie wel! Ik wens jullie ontzettend veel liefde, plezier en geluk voor de rest van jullie leven toe!

Marco

Trouwfotograaf Gelderland

Trouwfotograaf Gelderland

Trouwfotograaf Gelderland

Trouwfotograaf Gelderland

Bruidsfotograaf Gelderland

Trouwfotograaf Gelderland

Gaan jullie trouwen? Misschien wel in Vierakker? En spreekt mijn werk als bruidsfotograaf Gelderland jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave trouwreportage vol echte momenten van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te leggen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.