Trouwen op het strand bij Netl Kraggenburg

Kim & Ray | Trouwen bij Netl in Kraggenburg.

Op nog geen half uur rijden van Kampen kan je al trouwen op het strand! Kim en Ray gaven elkaar het Ja-woord bij Netl in Kraggenburg. Werkelijk waar een prachtige omgeving om één van de mooiste dagen van je leven te vieren! Benieuwd hoe deze bijzonder mooie dag er voor Kim en Ray uitzag? Hieronder staan de foto’s van dit geweldige stel!

 Met dank aan het top team van videografen Daan & Rianne / Ridali en Trouwambtenaar Sandra Koers / Trouwen met passie. De samenwerking was weer fantastisch!

marco-klompenmaker-fotografie-4721marco-klompenmaker-fotografie-4760 marco-klompenmaker-fotografie-4873 marco-klompenmaker-fotografie-4985Trouwdatum reserveren?

Spreekt mijn journalistieke aanpak als professionele bruidsfotograaf jullie aan en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Laten we onder het genot van een kop koffie of thee kennis maken. Dat is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met me op om jullie wensen door te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

marco-klompenmaker-fotografie-5206 marco-klompenmaker-fotografie-5221 marco-klompenmaker-fotografie-5283 Trouwen op het strand bij Netl Kraggenburg marco-klompenmaker-fotografie-5557 marco-klompenmaker-fotografie-5600 Trouwen op het strand bij Netl Kraggenburg Trouwen op het strand bij Netl Kraggenburg Trouwen op het strand bij Netl Kraggenburg marco-klompenmaker-fotografie-6046 marco-klompenmaker-fotografie-6134 marco-klompenmaker-fotografie-6574

Trouwen op het strand bij Netl

Gaan jullie ook trouwen op het strand, misschien wel bij Netl in Kraggenburg, en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotograaf West Indisch Huis

Wil je nog meer gave trouwreportages zien? Klik op de onderstaande link om mijn portfolio te bekijken:

Portfolio

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.