Bruidsfotograaf West Indisch Huis | Jeroen & Jannicke

Jeroen & Jannicke | Bruidsfotograaf West Indisch Huis

Bruidsfotograaf West Indisch Huis: Een bruiloft met internationale allure. Gasten vanuit werkelijk waar de hele wereld. Amerika, Noorwegen, Italië, Londen en de Verenigde Emiraten. Met in ieder geval allemaal één ding gemeen. De liefde tussen Jeroen en Jannicke!

De dag begon voor mij midden in hartje Amsterdam waar Jannicke zich met haar familie klaar maakte voor de grote dag. Er werd volop genoten en de stemming zat er dan ook al goed in. Ondertussen verzamelden alle gasten zich bij het West Indisch Huis om met z’n allen in een oude Engelse bus naar Schellingwoude te rijden. In Schellingwoude staat een prachtig wit Kerkje waar de ceremonie plaatsvond. En wat een gave ceremonie! Helemaal omdat Jeroen en Jannicke er met hun humoristische geloftes een eigen draai aan gaven. Fantastisch!

Na het Ja-woord was het tijd voor een borrel. Met een borrel in de hand terug varen naar Amsterdam, heerlijk toch? Voordat er werd gegeten en de meest prachtige speeches voorbij kwamen doken Jeroen, Jannicke en ik nog even het centrum in voor enkele trouwfoto’s., Na het eten ben ik nog even gebleven om de eerste dans vast te leggen waarna ik moe maar voldaan terugreed naar Kampen.

Jeroen en Jannicke jullie zijn een fantastisch leuk, humoristisch en liefdevol stel. Ik kan niet anders zeggen dat het een fantastische dag was! Dank jullie wel.

Heel veel liefde en geluk samen!

Bruidsfotograaf-west-indisch-huis-00001 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00002 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00003 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00004 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00005 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00006 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00007 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00008 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00009 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00010 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00011 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00013 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00014 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00015 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00016 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00017 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00018 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00019 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00020 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00021 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00022 Bruidsfotograaf West Indisch Huis bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00027 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00028 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00031 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00033 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00034 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00037 Bruidsfotograaf West Indisch Huis Bruidsfotograaf West Indisch Huis Bruidsfotograaf West Indisch Huis bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00045 bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00052 Bruidsfotograaf West Indisch Huis bruidsfotograaf-amsterdam-west-indisch-huis-00051

Met dank aan de videograaf Arthur Huizinga/ Artvideo en Weddingplanner Yvonne Brouwer / Geluk(t)wedding. De samenwerking was fantastisch!

Bruidsfotograaf West Indisch Huis

Gaan jullie ook trouwen, misschien wel bij het West Indisch Huis in Amsterdam, en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotograaf West Indisch Huis

Wil je nog meer gave trouwreportages zien? Klik op de onderstaande link om mijn portfolio te bekijken:

Portfolio

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.