Een loveshoot in het Bos

De fotoshoot.

Na een week vol terreur, haat en angst ging ik met Raymond en Linda naar het bos voor een loveshoot. Tijd om te ontsnappen van alle ellende die we dagelijks via de media krijgen voorgeschoteld. Een verschrikkelijke tijd waarin je soms vergeet dat er meer is dan haat en verderf. Over het algemeen ben ik vrij positief ingesteld echter merk ik dat ook mijn gedachten vaak genoeg afdwalen naar de beelden van deze verschrikkelijke gebeurtenissen.

Professionele fotograaf.

Gelukkig heb ik als (bruids) fotograaf een prachtig beroep. Een beroep waarin alles draait om de liefde! En daar ben ik echt ontzettend dankbaar voor. En dus helemaal in de tijd waarin we nu leven. Want wat is er nou mooier om de liefde tussen twee personen te mogen vastleggen op een manier waarin je de liefde niet alleen ziet, nee op een manier waarin je de liefde voelt.

Foto’s met passie.

Zou de wereld niet een betere wereld worden als we voor ieder verschrikkelijk beeld van terreur en haat ook een foto vol liefde en passie tonen? Zouden we daarmee de gemoedstoestand van de mens niet een klein beetje kunnen helpen? De mensen weer een beetje kunnen opvrolijken? Ik weet het niet, een mooie gedachte is het in ieder geval wel. Het is ook zeker het proberen waard!

Hierbij in ieder geval mijn bijdrage om de wereld een stukje mooier te maken. Met dank aan Linda en Raymond. Een fantastisch stel vol liefde!

Ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel succes met alle leuke veranderingen die jullie de komende periode voor de boeg hebben. Als jullie nou jullie favoriete foto lekker groot laten afdrukken en een mooie plek in jullie nieuwe woning geven, dan kunnen jullie op het moment dat jullie het nieuws bekijken ook heel snel weer even genieten van de prachtige dingen in het leven!

Dank jullie wel….

Loveshoot bos-7340
Loveshoot in het bos-7360
Loveshoot in het bos-7415
Loveshoot in het bos-7464
Loveshoot in het bos-7541
Loveshoot in het bos-7650
Loveshoot in het bos-7675
Love shoot bos-7725

Loveshoot

Gaan jullie trouwen of wil je gewoon graag met je vriend of vriendin een intieme loveshoot boeken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke romantische foto’s van jullie kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Loveshoot met Marco

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.