Love shoot op de zandvlakte

Zaterdagavond 26 april sprak ik met Menno en Dirma af voor een fotoshoot of loveshoot. Of hoe je het ook maar noemen wilt. Het belangrijkste is dat we samen op een gave locatie de liefde, passie en intimiteit tussen Menno en Dirma zouden vastleggen. Dat was in ieder geval mijn missie.

Een loveshoot.

Na een korte instructie van mijn kant gingen we snel aan de slag. We maakten een kleine wandeling en ik schoot tussendoor ongedwongen en spontane foto’s. Gelukkig voelden Menno en Dirma zich snel op hun gemak en waren ze de haastige reis naar de locatie alweer vergeten.

Omdat ik zag dat de zon snel onder ging zochten we een mooie plek voor een silhouet van Menno en Dirma. (Ik weet niet welke foto Menno en Dirma het mooist vinden, ik heb zo’n idee dat deze wel eens hoog kan eindigen in het lijst met favorieten.)

Prachtige fotoreportage

Als ik zo naar de foto’s terug kijk, dan kan ik niet anders stellen dat het een prachtige fotoreportage van twee intens verliefde mensen is geworden. Foto’s waar de liefde en intimiteit vanaf spat. Een loveshoot die zijn eer aan doet. Mooie foto’s van een intens verliefd stel.

Menno en Dirma; ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen en openheid. En nogmaals dank voor jullie cadeau aan het eind van de shoot.  Ik waardeer het echt enorm, maar dat had echt niet gehoeven.

Dank jullie wel.

love shoot zandvlakte-8165

fotoshoot zandvlakte-8214

love shoot zandvlakte-8226

fotoshoot zandvlakte-8283

fotoshoot zandvlakte-8338

love shoot zandvlakte-8359

love shoot zandvlakte-8374

love shoot zandvlakte-8394

fotoshoot zandvlakte-8464

love shoot zandvlakte-8559

love shoot zandvlakte-8571

Fotoshoot

Gaan jullie trouwen of wil je gewoon graag met je vriend of vriendin een intieme fotoshoot boeken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Neem vrijblijvend contact op

Fotoshoot door Marco

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.