Loveshoot Jeroen en Amar

Jeroen & Amar

Jeroen en Amar gaan binnenkort trouwen. Een huwelijk waar ik enorm naar uitkijk. Helemaal na het horen (en zien) van de details die Jeroen en Amar voor ogen hebben. Ik kan er uiteraard niks over verklappen. Maar geloof mij; het wordt super! Om alvast aan mij en aan de camera te wennen sprak ik met deze twee mannen af voor een pre wedding shoot. We doken het bos in en al wandelend zochten we de mooiste plekken op. Hieronder een selectie van mijn persoonlijke favorieten. Vind je ze tof? Houd dan zeker mijn blog in de gaten voor de trouwreportage die zeer “binnenkort” volgt.

Loveshoot twee mannen-5472

pre wedding shoot

Loveshoot twee mannen-5547

Loveshoot met twee mannen-5566

Loveshoot twee mannen-5569

pre wedding shoot

Loveshoot twee mannen-5623

pre wedding shoot

Pre wedding shoot

Gaan jullie trouwen of wil je gewoon graag met je vriend of vriendin een intieme fotoshoot boeken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Neem vrijblijvend contact op

Fotoshoot door Marco

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.