Fotograaf Buitengoed Fredeshiem | Marjan en Wijnand

Fotograaf Buitengoed Fredeshiem | Marjan en Wijnand

Niet zo lang geleden mocht ik als fotograaf Buitengoed Fredesheim de bruiloft van Wijnand en Marjan fotograferen. Wellicht kennen jullie ze al van de foto’s die ik tijdens de loveshoot van ze heb mogen maken. Eindelijk vond hun bruiloft plaats bij Buitengoed Fredeshiem in Steenwijk. Het was een dag vol liefde en onvergetelijke momenten voor het bruidspaar. Als trouwfotograaf had ik het voorrecht om deze speciale dag vast te leggen en mee te genieten van hun bijzondere momenten.

Unieke twist

De dag begon met een unieke twist, want het was Marjan die haar aanstaande man, Wijnand, kwam ophalen voor de ‘first look’. Deze omgekeerde traditie creëerde een extra leuk en emotioneel moment. Toen Wijnand zijn bruid voor het eerst zag, waren de glimlachen op hun gezichten niet te missen. Het was duidelijk dat deze dag vol liefde en verrassingen zou zitten.

Na de emotionele ‘first look’ vertrokken we naar een nabijgelegen park voor het eerste deel van de fotoshoot. De omgeving bood een mooie groene achtergrond voor de mooie momenten die we vastlegden. Marjan en Wijnand straalden van geluk en waren volledig in hun element.

Marjan en Wijnand hadden nog een verrassing in petto. Een fotoshoot in een kas van Tuinbouwschool Frederiksoord. Deze keuze zorgde voor een uniek en sfeervol decor.

De trouwceremonie

Na de fotoshoot was het eindelijk tijd voor de langverwachte ceremonie. Wat deze ceremonie zo bijzonder maakte, was de speelse manier waarop het bruidspaar besloot wie als eerste zijn of haar geloften zou uitspreken. Marjan en Wijnand lieten middels het spelletje “steen, papier, schaar” beslissen wie als eerste de geloften zou uitspreken. De lachsalvo’s en knipoogjes tussen hen maakten duidelijk dat ze niet alleen elkaars geliefden waren, maar ook beste vrienden. De familie en vrienden keken dan ook vol trots en vreugde toe terwijl Marjan en Wijnand elkaar hun eeuwige toewijding verklaarden. Het was een moment dat niemand ooit zal vergeten.

De dag eindigde voor mij met het vastleggen van de kerkelijke inzegening. Een ontroerend ritueel dat de liefde van Marjan en Wijnand voor elkaar bezegelde voor hun geloofsgemeenschap en God.

Al met al was het een ongelooflijk mooie dag met een bruidspaar dat straalde van liefde en geluk. Marjan en Wijnand hebben bewezen dat een bruiloft niet alleen gaat om tradities, maar ook om het vieren van de unieke band tussen twee mensen die hun leven samen willen delen. Het was een eer om hun speciale dag vast te leggen en te zien hoe hun liefde voor altijd werd bezegeld. Ik hoop dat jullie reis samen gevuld zijn met liefde, avonturen en talloze gelukkige herinneringen!

Fotograaf Buitengoed Fredeshiem
Fotograaf Buitengoed Fredeshiem
Fotograaf Buitengoed Fredeshiem
Fotograaf Buitengoed Fredeshiem
Fotograaf Buitengoed Fredeshiem
Fotograaf Buitengoed Fredeshiem
Fotograaf Buitengoed Fredeshiem
Fotograaf Buitengoed Fredeshiem
Fotograaf Buitengoed Fredeshiem

Trouwfotograaf Buitengoed Fredeshiem

Gaan jullie net als Marjan en Wijnand trouwen bij Buitengoed Fredeshiem? Of wellicht elders op een andere locatie en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken!

De populaire trouwdata worden echter ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.