Intieme Bruiloft | Rick en Anaïs

Intieme Bruiloft | Rick en Anaïs

Intieme bruiloft

Rick en Anaïs hebben vorige week in een kleine setting hun liefde bezegeld met een prachtige intieme bruiloft in Kampen. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over hun aanvraag. Toen ik Anaïs op Instagram opzocht kwam ik bij iemand terecht die in Wenen woont. Ook was het duidelijk dat het telefoonnummer van Rick ook uit het buitenland kwam. Waarom zou je dan in Kampen willen trouwen? Na een eerste telefoongesprek werd alles duidelijk. Dit leuke stel woont samen in Wenen, maar de ouders van Rick wonen in Kampen. Daarom besloten ze om in Kampen te trouwen, omringd door hun naaste familie en vrienden.

Stadhuis van de gemeente Kampen.

Het officiële gedeelte van de bruiloft vond plaats in het Stadhuis van de gemeente Kampen. De ceremonie was kort maar betekenisvol, en het echte werk zou niet veel later plaatsvinden in de tuin van Rick’s ouders. Het gezelschap was klein en intiem, en de ceremonie werd op een zeer persoonlijke manier geleid door niemand minder dan de broer van Rick. Hij was heel even omgetoverd tot “trouwambtenaar” voor deze bijzondere gelegenheid. De emotie was voelbaar toen Rick en Anaïs hun geloften aan elkaar uitspraken. Het was een prachtig en ontroerend moment dat iedereen raakte.

Intieme Bruiloft

De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ in de tuin om na te genieten van de prachtige middag. Het bleef niet bij één dag fotograferen, want de volgende dag zou ik het kersverse bruidspaar weer zien voor de fotoshoot. En wat een goede keuze was dat! Het gouden uur zorgde voor een magische sfeer en prachtige foto’s die hun liefde en geluk perfect vastlegden.

Al met al heb ik volop genoten van het gezelschap van dit superleuke, prettig gestoorde bruidspaar. Hun liefde voor elkaar en hun oprechte persoonlijkheden maakten deze bruiloft een unieke ervaring om vast te leggen. Ik ben dankbaar dat ze mij als trouwfotograaf hun vertrouwen schonken om hun speciale dag te fotograferen. Rick en Anaïs straalden van geluk en liefde, en ik ben vereerd dat ik hun verhaal mocht vertellen door middel van mijn bruidsfoto’s. Het was een dag vol prachtige momenten en blijvende herinneringen. Dank jullie wel, Rick en Anaïs, voor deze onvergetelijke ervaring!

Intieme bruiloft
Intieme bruiloft
Intieme bruiloft
Intieme bruiloft
Intieme bruiloft
Intieme bruiloft
Intieme bruiloft
Intieme bruiloft
Intieme bruiloft

Intieme Trouwfoto’s

Willen jullie net als Rick en Anais een intieme bruiloft? En spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken!

De populaire trouwdata worden echter ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.