Loveshoot Marjan en Wijnand

Loveshoot Marjan en Wijnand

Loveshoot Marjan en Wijnand


Marjan en Wijnand, het aanstaande bruidspaar waarvan ik in augustus de bruiloft mag fotograferen, genoten afgelopen zaterdag van een romantische loveshoot bij Ons aan de Wellerwaard. Deze fotosessie bood hen niet alleen de gelegenheid om te wennen aan de camera, maar leverde ook prachtige beelden op die gebruikt kunnen worden voor de uitnodiging (of een save-the-date kaart). Het was tevens een moment voor Marjan en Wijnand om de liefde en de opwinding voor hun naderende huwelijk vast te leggen op de foto. Met deze prachtige beelden kunnen Marjan en Wijnand hun gasten alvast een glimp geven van de sfeer die op hun trouwdag zal heersen.

Nu Marjan en Wijnand de loveshoot achter de rug hebben, kijken ze vol verwachting uit naar hun aanstaande huwelijk in augustus. De fotoshoot heeft hen geholpen om zich op hun gemak te voelen voor de camera. Hierdoor kunnen ze vol vertrouwen uitkijken naar de trouwdag. Dit belooft een onvergetelijke gebeurtenis te worden waar ik als fotograaf enorm naar uitkijk!

Marjan en Wijnand kunnen in ieder geval met trots terugkijken op deze bijzondere fotosessie en de prachtige plaatjes gebruiken om de magie van hun liefde met anderen te delen.

Loveshoot Marjan en Wijnand
Loveshoot Marjan en Wijnand
Loveshoot Marjan en Wijnand

Loveshoot

Gaan jullie ook trouwen en willen jullie alvast wennen aan de camera of wellicht willen jullie de foto’s gebruiken voor de uitnodiging of een save-the-date kaart? Neem gerust contact met mij als fotograaf op voor een super leuke Loveshoot. Wil je een plekje reserveren, mail of app mij gerust!

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.