Bruidsfotograaf Apeldoorn

Ernst en Marjon trouwen in Hattem.

Begin januari trof ik Ernst en Marjon in restaurant de Vijfsprong in Kampen voor een eerste kennismaking. Wist ik veel dat ze al in februari zouden trouwen. Dat zou als bruidsfotograaf Apeldoorn dus mijn eerste bruiloft van het jaar zijn! Na het horen van de specifieke wensen van Ernst en Marion werd ik alsmaar enthousiaster.

Trouwfotograaf Hattem

Zo zouden ze met het gezin overnachten bij Hotel Van der Valk Apeldoorn – De Cantharel en na de lunch vanaf Apeldoorn naar Hattem rijden voor de ceremonie. Een ceremonie zonder poespas. Niet al te formeel. Geen vaste plekken voor de gasten maar gewoon lekker door elkaar. Er zouden geen ringen uitgewisseld worden. Ernst koos voor een mooi trouwhorloge. Ringen droeg hij toch niet. Marjon zou ook geen bruidsboeket dragen (tenzij je Willem -de chihuahua- een bruidsboeket wil noemen, maar dat terzijde). Ik kon het niet geloven, maar de fotoshoot met zijn tweeën hoefde eigenlijk ook niet (gelukkig heb ik ze uiteindelijk wel zover gekregen. Voor mij immers een mooie gelegenheid om de opgedane kennis uit de laatst gevolgde workshops toe te passen).

Trouwen Van der Valk Apeldoorn

Ernst en Marjon zouden in Apeldoorn het feest met blauwe Martine Asti voortzetten. Naast de “traditionele” taart moest er ook appeltaart komen. Daar is Ernst immers gek op. En waarom zou je dan geen appeltaart op je bruiloft serveren? Na het kennismakingsgesprek was het voor mij duidelijk; wat een heerlijk stel!

De trouwdag is inmiddels achter de rug, de foto’s zijn geselecteerd en nabewerkt. Na het zien van de foto’s kan ik niet anders concluderen; de bruiloft was exact zoals Ernst en Marjon het voorstelden.

Trouwen van der Valk-4534 Trouwen van der Valk-4547 Trouwen van der Valk-4734 Trouwen van der Valk-4834 Trouwen van der Valk-4864 Bruidsfotograaf Apeldoorn Trouwen van der Valk-4947 Trouwen van der Valk-5033 Trouwen van der Valk-5044 Trouwen van der Valk-5087 Trouwen van der Valk-5215 Bruidsfotograaf Apeldoorn Trouwen van der Valk-5434 Trouwen van der Valk-5464 Trouwen van der Valk-5489 Bruidsfotograaf Apeldoorn Bruidsfotograaf Apeldoorn Trouwen van der Valk-5608 Trouwen van der Valk-5776 Trouwen van der Valk-5877 Trouwen van der Valk-5893 Trouwen van der Valk-5923 Bruidsfotograaf Apeldoorn

Bruidsfotograaf Apeldoorn

Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf Apeldoorn jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotograaf Apeldoorn

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.