Winnaar Best Wedding Photography Wedisson Award

Het winnen van een award is echt wel de kroon op je werk als bruidsfotograaf. Een fantastische bevestiging dat de foto’s die je maakt niet alleen goed zijn, maar tot de top behoren. Helemaal in een periode waarin iedereen zichzelf fotograaf noemt betekent dit extra veel voor mij. Om mijn bruidsparen de allermooiste trouwfoto’s te leveren werk ik namelijk kei-hard. Niet alleen tijdens de bruiloft, maar ook de dagen, weken en maanden ervoor en erna. Alles wordt uit de kast gehaald om mezelf te blijven ontwikkelen. Zo volg ik workshops bij nationale en internationale trouwfotografen. Bezoek seminars, volg online trainingen en wissel regelmatig van gedachten en ideeën met collega bruidsfotografen. Puur vanuit mijn wens om tot de absolute top fotografen te behoren. (Over passie gesproken ; )

Best Wedding Photography Award

En als je dan hoort dat wederom één van mijn foto’s een internationale award heeft gewonnen – een Best wedding photography Wedisson award –  dan gaat het dak eraf!

Dit is de betreffende foto van René en Rianneke

Winnaar Best Wedding Photography Wedisson Award

“Om mijn bruidsparen de allermooiste trouwfoto’s te leveren werk ik namelijk kei-hard.”

Zoals ik hierboven omschreef is zo’n award een fantastische bevestiging. Alleen toen ik de onderstaande mail van René en Rianneke kreeg stond ik weer met beide benen op de grond. Want het winnen van een award voor de beste bruidsfotografie is fantastisch maar er gaat niets, maar dan ook niets boven de waardering van de bruidsparen waarvan ik de bruilof vol passie heb mogen vastleggen. Daar doe ik het natuurlijk allemaal voor!

“Wauw Marco! Hartelijk gefeliciteerd met je internationale award!! En wat bijzonder dat het een foto van ons was !! Wij zijn samen met jou super blij. Wat ons betreft ben je de beste trouwfotograaf ooit!”

Liefs van rene en rianneke

Meer foto’s van de trouwdag van René en Rianneke vinden jullie hier

Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Bruidsfotograaf Elburg

 

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.