Wouter & Floor | Trouwfotograaf Amsterdam

Wouter & Floor | Trouwfotograaf Amsterdam

Als trouwfotograaf Amsterdam mocht ik in mei de trouwdag van Wouter en Floor fotograferen. Een bruiloft met veel bekende gezichten. Wouter en Floor kenden mijn werk namelijk via Thony en Karlijn waarvan ik vorig jaar een toffe trouwreportage mocht maken.

De dag begon voor mij midden in hartje Amsterdam waar Floor zich thuis voorbereide op haar grote dag. Ondertussen verzamelden enkele gasten zich bij Wouter en Floor thuis om getuige te zijn van de first look.

Na de taart en toast reden Wouter en Floor met de tuk-tuk Amsterdam in. Ik heb heel veel geweldig mooie trouwauto’s gezien. Deze tuk-tuk staat echt wel op de eerste plek van tofste trouwvervoer.

Eenmaal klaar met de trouwreportage was het zover. Op naar de Vondelkerk voor de trouwceremonie. En wat een gave ceremonie vol persoonlijke woorden van familie en vrienden. Fantastisch! Er werd natuurlijk volmondig “Ja” gezegd en dus tijd voor een borrel bij Vondelpark 3. Vervolgens stapten we op de boot richting het Amstel Boathouse. Al varend door Amsterdam werden aan de kade, maar ook aan boord diverse stukjes opgevoerd. Er werd gezonden, gedanst, maar vooral genoten!.

Na het diner bij de Amstel Boathouse ben ik nog even gebleven om de eerste dans vast te leggen waarna ik moe maar voldaan terug naar Kampen reed.

Wouter en Floor; jullie zijn een fantastisch leuk en liefdevol stel. Ik kan niet anders zeggen dat het een fantastische dag in Amsterdam was! Dank jullie wel. Ik heb genoten.

Heel veel liefde en geluk samen!

Hieronder een kleine greep uit mijn favoriete foto’s.

Trouwfotograaf Amsterdam-00001

Trouwfotograaf Amsterdam-00002

Trouwfotograaf Amsterdam-00003

Trouwfotograaf Amsterdam-00004

Trouwfotograaf Amsterdam-00005

Trouwfotograaf Amsterdam-00009

Trouwfotograaf Amsterdam-00008

Trouwfotograaf Amsterdam-00010

Trouwfotograaf Amsterdam-00011

Trouwfotograaf Amsterdam-00012

Trouwfotograaf Amsterdam-00013

Trouwfotograaf Amsterdam-00014

Trouwfotograaf Amsterdam-00015

Trouwfotograaf Amsterdam-00016

Trouwfotograaf Amsterdam-00017

Trouwfotograaf Amsterdam reserveren?

Spreekt mijn journalistieke aanpak als professionele bruidsfotograaf jullie aan en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Laten we onder het genot van een kop koffie of thee kennis maken. Dat is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met me op om jullie wensen door te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Trouwfotograaf Amsterdam-00018

Trouwfotograaf Amsterdam-00019

Trouwfotograaf Amsterdam-00020

Trouwfotograaf Amsterdam-00021

Trouwfotograaf Amsterdam-00022

Trouwfotograaf Amsterdam-00023

Trouwfotograaf Amsterdam-00024

Trouwfotograaf Amsterdam-00025

Trouwen in de Vondelkerk

Gaan jullie trouwen? Misschien wel in de Vondelkerk in Amsterdam met een spetterend trouwfeest bij de Amstel Boathouse? Of spreekt mijn werk als trouwfotograaf Amsterdam  jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s van vrolijke momenten vol liefde van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te leggen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

trouwfotograaf Amsterdam

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.