Jakko & Nadia | Bruidsfotograaf Dronten

Bruidsfotograaf Dronten | Jakko & Nadia

Als bruidsfotograaf Dronten mocht ik de de trouwdag van Jakko en Nadia fotograferen. Wat een fantastisch leuk stel! Ik begon de dag in Dronten waar Jakko en Nadia zich samen thuis klaar maakten voor de grote dag. Jakko zat boven en Nadia beneden. Saskia, die deze dag met mij als second shooter mee was,  heeft de voorbereiding van Jakko vastgelegd zodat mijn camera op Nadia gericht bleef.

Trouwen in de gouden zaal in Kampen

Met een gave Amerikaanse schoolbus reden Jakko, Nadia en alle daggasten naar Kampen om te trouwen in de Gouden Zaal. Ik heb heel veel trouwlocaties, maar de Gouden Zaal blijft toch wel mijn favoriete locatie. En het heeft er niks mee te maken dat ik zelf uit Kampen kom. Het licht in deze ruimte is echt super.

Na de huwelijksvoltrekking werd er geluncht in Natuurpark Lelystad. Deze locatie leent zich natuurlijk perfect voor enkele spontane trouwfoto’s. Het feest vond plaats bij At Sea in Dronten. Echter zat mijn dag er toen op.

Jakko en Nadia; Dank jullie wel voor het vertrouwen in mij als trouwfotograaf en ik wens jullie ontzettend veel liefde en geluk!

En dan nu snel naar mijn favoriete foto’s.

Marco Klompenmaker Fotografie-

Marco Klompenmaker Fotografie--2

Marco Klompenmaker Fotografie--3

Marco Klompenmaker Fotografie--4

Marco Klompenmaker Fotografie--5

Marco Klompenmaker Fotografie--6

Marco Klompenmaker Fotografie--7

Marco Klompenmaker Fotografie--8

Marco Klompenmaker Fotografie--9

Marco Klompenmaker Fotografie--10

Marco Klompenmaker Fotografie--11

Marco Klompenmaker Fotografie--12

Marco Klompenmaker Fotografie--31

Marco Klompenmaker Fotografie--13

Marco Klompenmaker Fotografie--14

Marco Klompenmaker Fotografie--15

Marco Klompenmaker Fotografie--16

Marco Klompenmaker Fotografie--17

Marco Klompenmaker Fotografie--19

Bruidsfotograaf Dronten reserveren?

Spreekt mijn journalistieke aanpak als professionele trouwfotograaf jullie aan en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Laten we onder het genot van een kop koffie of thee kennis maken. Dat is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met me op om jullie wensen door te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Marco Klompenmaker Fotografie--20

Marco Klompenmaker Fotografie--21

Marco Klompenmaker Fotografie--22

Bruidsfotograaf Dronten

Marco Klompenmaker Fotografie--24

Marco Klompenmaker Fotografie--25

Marco Klompenmaker Fotografie--28

Bruidsfotograaf Dronten

Bruidsfotograaf Dronten

Trouwen in Kampen

Gaan jullie trouwen? Misschien wel in Kampen met een spetterend trouwfeest bij At Sea Dronten? Of spreekt mijn werk als trouwfotograaf Dronten jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s van vrolijke momenten vol liefde van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te leggen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.