Trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst

Lise & Michael | Trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst

Als trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst zou ik een heel stuk kunnen schrijven over de trouwauto van Lise en Michael. Deze auto besloot namelijk om er mee te kappen vlak voordat Lise en Michael op weg naar de begraafplaats waren. Even een ontzettende domper voor beide. En natuurlijk baal je dan flink en gooi je er wat krachttermen uit, heel begrijpelijk. Ik zou precies hetzelfde doen. Maar als je 5 minuten later roept dat die %$##$ auto je gestolen mag worden en slechts bijzaak is omdat je vandaag met de vrouw van je dromen trouwt, dan verdient die auto ook verder helemaal geen rol meer in mijn blog. Nee, dan heb ik het veel liever over Lise en Michael en daar waar het op een bruiloft echt om draait. De liefde voor elkaar! Ik neem jullie graag mee naar deze heerlijke dag met een aantal van mijn favoriete foto’s!

Trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst

Trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst

Trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst

Trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst

Trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst

Trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst

Trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst

Trouwfotograaf Koetshuis Hulshorst

Gaan jullie trouwen in Hulshorst en spreekt mijn werk als huwelijksfotograaf  jullie aan? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te mogen leggen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.