Mijn favoriete trouwfoto’s van 2018

Mijn favoriete trouwfoto’s van 2018

Nu de voorbereidingen voor het nieuwe trouwseizoen in volle gang zijn is het tijd om eens terug te blikken en te kijken naar mijn persoonlijke favoriete trouwfoto’s uit 2018. En dit is knap lastig kan ik vertellen. Eén omdat mijn persoonlijke lat héél hoog ligt en twee het liefst zou ik uit iedere bruiloft van 2018 zo veel meer willen plaatsen. Met de 41 bruiloften die ik in 2018 heb gefotografeerd zou hierdoor het overzicht echt enorm worden (als dat het al niet is…) en dus heb ik gekozen om het iéts overzichtelijker te houden.

Vol trots presenteer ik hierbij mijn persoonlijke best of 2018.

Veel kijkplezier : )

favoriete trouwfoto's

favoriete trouwfoto's

favoriete trouwfoto's

favoriete trouwfoto's

favoriete trouwfoto's

favoriete trouwfoto's

favoriete trouwfoto's

Trouwplannen?

Gaan jullie trouwen in 2019 of 2020 en spreekt mijn werk als huwelijksfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van een te gekke reportage! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te mogen leggen. Reserveer echter wel tijdig jullie trouwdatum. De agenda met populaire trouwdata zit namelijk heel snel vol.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.