Trouwfotograaf Kasteel de Haere | Marcel en Merlien.

Trouwfotograaf Kasteel de Haere | Marcel en Merlien.

Als trouwfotograaf Kasteel de Haere mocht ik de prachtige bruiloft van Marcel en Merlien fotograferen. Deze twee kanjers vierden onlangs hun bruiloft bij het prachtige Kasteel de Haere. Een historisch kasteel gelegen in het schilderachtige landschap van Overijssel.

De dag begon vroeg voor het paar, terwijl ze zich voorbereidden op hun grote dag. Merlien had haar bruidsjurk al maanden van tevoren uitgezocht en was zo opgewonden om hem eindelijk te dragen. Marcel was al even opgewonden en kon niet wachten om zijn bruid te zien.

Trouwen op Kasteel de Haere.

Het kasteel was door Cotton Candy Weddings prachtig versierd met prachtige bloemstukken en decoraties die het romantische thema van de dag benadrukten. Familie en vrienden van het paar arriveerden bij het kasteel en werden begroet door een prachtig uitzicht op de tuinen en het omringende platteland.

De ceremonie.

De ceremonie vond plaats in de kasteeltuin, waar Marcel en Merlien hun geloften aan elkaar uitspraken. In aanwezigheid van hun dierbaren was het een emotioneel moment. Hierdoor waren er veel tranen van vreugde en geluk.

Na de ceremonie genoten de gasten van champagne en hapjes terwijl het paar foto’s maakte in de pittoreske omgeving van het kasteel. Toen de zon begon te zakken, ging iedereen naar binnen voor het diner en de receptie.

Het diner en feest.

Het diner was een feest voor de zintuigen, met heerlijke gerechten die werden geserveerd in de prachtige ingerichte tent net naast het kasteel. De tafels waren versierd met kaarsen en bloemstukken en het was een heerlijk intieme sfeer.

Na het diner was het tijd om te dansen en te feesten. Marcel en Merlien openden de dansvloer en de gasten volgden snel. Het was een nacht vol plezier en vreugde terwijl het paar hun liefde voor elkaar vierde.

Het was een prachtige dag voor Marcel en Merlien en hun gasten. Kasteel de Haere was de perfecte locatie voor hun romantische en elegante bruiloft. Het paar zal nog lang terugdenken aan deze dag en de herinneringen koesteren die ze hebben gemaakt.

Marcel en Merlien; ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen! Het was een hele eer om als fotograaf Overijssel jullie trouwdag van dichtbij mee te mogen maken.

Ciao! Marco | Trouwfotograaf Kasteel de Haere.

trouwfotograaf Kasteel de Haere
trouwfotograaf Kasteel de Haere
trouwfotograaf Kasteel de Haere
Trouwfotograaf Kasteel de Haere
trouwfotograaf Kasteel de Haere
trouwfotograaf Kasteel de Haere

Van het vastleggen van de voorbereidingen van de bruid en bruidegom tot het fotograferen van de prachtige momenten tijdens de ceremonie, Marco Klompenmaker was altijd op de juiste plaats op het juiste moment. Hij gebruikte zijn creatieve talent om elke scène vast te leggen op een manier die het beste de sfeer en emoties van de dag weergeeft.

Marcel en Merlien

Voor ons was het werken met Marco een geweldige ervaring. Wij waardeerden zijn professionaliteit, zijn oog voor detail en zijn toewijding om onze dag onvergetelijk te maken. Wij zijn erg blij met de foto’s en zullen ze koesteren voor de rest van ons leven.

Marcel en Merlien
trouwfotograaf Kasteel de Haere
trouwfotograaf Kasteel de Haere

Als jullie op zoek zijn naar een getalenteerde trouwfotograaf die jullie grote dag kan vastleggen op een manier die jullie persoonlijkheid weerspiegelt en de sfeer van jullie dag weergeeft, dan is Marco Klompenmaker de perfecte keuze. Met zijn ervaring, talent en toewijding aan zijn klanten, is hij een uitstekende keuze voor elk bruidspaar dat op zoek is naar de beste trouwfotograaf.

Marcel en Merlien

Fotograaf Kasteel de Haere

Gaan jullie net als Marcel en Merlien trouwen bij Kasteel de Haere of wellicht elders in het land en spreekt mijn werk als trouwfotograaf Kasteel de Haere jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken!

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.