Trouwen bij Dengh | Tim en Ruud

Trouwen bij Dengh | Tim en Ruud

Trouwen bij Dengh

Tim en Ruud zijn onlangs getrouwd bij Dengh in Utrecht en hebben mij ingehuurd als trouwfotograaf. Maar waarom hebben ze voor mij gekozen (lees ook: 5 redenen om te kiezen voor een professionele fotograaf) en hoe verliep hun bijzondere dag?

Trouwen bij Dengh

Het begon allemaal toen Tim en Ruud besloten om te gaan trouwen. Ze wilden graag een intieme en romantische ceremonie, omringd door hun dierbaarste vrienden en familieleden. Nadat ze verschillende locaties hadden bezocht, viel hun oog op Dengh in Utrecht. De sfeervolle ambiance, het prachtige landschap en de vriendelijke medewerkers maakten het de perfecte plek voor hun grote dag. De keuze was gemaakt. Ruud en Tim wilden trouwen bij Dengh

Welke trouwfotograaf?

Toen het tijd was om een trouwfotograaf te kiezen, wisten Tim en Ruud dat ze iemand wilden die hun speciale momenten op een unieke en onvergetelijke manier kon vastleggen. Foto’s met mooi licht, fraaie composities en de perfecte momenten. Een fotograaf die staat waar hij moet staan maar toch ook weer niet tè aanwezig is. Na veel onderzoek en het bekijken van verschillende portfolio’s kwamen Tim en Ruud bij mij terecht

Na het bekijken van mijn portfolio en een online kennismakingsgesprek wisten Tim en Ruud dat ik de perfecte keuze was voor hun trouwdag.

Op de dag zelf was Marco een geweldige aanwezigheid en slaagde hij erin om de emotie en vreugde van de dag vast te leggen. Hij nam de tijd om de kleine details en momenten vast te leggen die ze anders zouden hebben gemist, en de foto’s waren absoluut prachtig.

Tim & Ruud

En wat een fantastische trouwdag heb ik mogen vastleggen met deze twee kanjers. Er is zoveel gelachen, echt ongekend! Ik wil Tim en Ruud dan ook ontzettend bedanken voor het vertrouwen in mij als trouwfotograaf, maar ook voor de fantastische trouwdag die ik van dicht bij heb mogen meemaken! Bedankt kanjers!

Trouwen bij Dengh

Marco is een bekroonde trouwfotograaf met jarenlange ervaring in het vastleggen van de mooiste momenten van bruidsparen. Hij staat bekend om zijn creatieve en natuurlijke stijl en zijn vermogen om de essentie van elk moment te vangen.

Trouwen bij Dengh
Trouwen bij Dengh
Trouwen bij Dengh
Trouwen bij Dengh
Trouwen bij Dengh

Wij waren uitermate tevreden met de keuze voor Marco als trouwfotograaf en raden hem aan aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde en gepassioneerde professional om hun speciale momenten vast te leggen. Met zijn creativiteit en oog voor detail, slaagt hij erin om prachtige herinneringen te creëren die voor altijd zullen worden gekoesterd.

Tim en Ruud

Trouwfotograaf Dengh

Gaan jullie net als Tim en Ruud trouwen bij Dengh of wellicht elders in het land en spreekt mijn werk als Bruidsfotograaf Dengh jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken!

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.