Trouwfotograaf de Agnietenberg | Alien en Wilco

Trouwfotograaf de Agnietenberg | Alien en Wilco

Als trouwfotograaf de Agnietenberg had ik de eer om de bijzondere trouwdag van Alien en Wilco te fotograferen. Bijzonder was het zeker! Het avontuur begon eigenlijk al voordat de dag officieel begon, met een grappige foto die Wilco naar zijn schoonmoeder stuurde. Op deze foto droeg Wilco de badjas van hun dochter terwijl zijn nagels werden gelakt. Alien besloot dat ze hierop moest reageren en bedacht een geniale grap voor de first-look.

First-look

Tijdens de first-look stond namelijk niet Alien achter Wilco klaar maar een goede vriend van het bruidspaar. Dit zorgde voor een hilarisch en verrassend moment, waar iedereen om moest lachen. Het toont de speelse en ondeugende kant van Alien en Wilco, die duidelijk veel plezier hebben in het delen van grappige momenten samen.

Journalistieke trouwfotograaf

Voor de fotoshoot kozen Alien en Wilco ervoor om geen uitgebreide fotosessie te hebben, maar in plaats daarvan wilden ze de nadruk leggen op een journalistieke trouwreportage. Ze wilden dat de echte momenten en emoties centraal stonden in de foto’s. En dat er een spontane en authentieke sfeer werd vastgelegd. Samen hebben we daarom een korte sessie gehouden rondom de trouwlocatie.

De hele dag was gevuld met fantastische momenten en mooie herinneringen. Van de vrolijke en ontspannen sfeer tijdens de voorbereidingen, tot de liefdevolle blikken tijdens de ceremonie en het feestelijke samenzijn met vrienden en familie. Het was een dag vol emoties!

Trouwfotograaf de Agnietenberg

Als trouwfotograaf voelde ik me bevoorrecht om deel uit te maken van deze bijzondere dag en om de kostbare momenten vast te leggen. Het was een feest om de spontaniteit, liefde en vreugde van Alien en Wilco te kunnen vastleggen op foto. Al met al was het een fantastische dag, gevuld met humor, liefde en oprechte emoties. Alien en Wilco hebben laten zien dat ze niet alleen een sterke band hebben, maar ook dat ze elkaars speelse en grappige kant waarderen. Het was een eer om hun verhaal te mogen vertellen door middel van mijn foto’s, en ik wens hen een leven vol geluk, avontuur en nog veel meer gedeelde grappige momenten toe.

Trouwfotograaf de Agnietenberg
Trouwfotograaf de Agnietenberg
Trouwfotograaf de Agnietenberg
Trouwfotograaf de Agnietenberg
Trouwfotograaf de Agnietenberg
Trouwfotograaf de Agnietenberg
Trouwfotograaf de Agnietenberg

Bruidsfotograaf de Agnietenberg

Gaan jullie net als Wilco en Alien trouwen bij de Agnietenberg? Of wellicht elders op een andere locatie maar spreekt mijn werk als trouwfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken!

De populaire trouwdata worden echter ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.