Bruidsfotograaf de Agnietenberg | Marcel en Annelie

Bruidsfotograaf de Agnietenberg | Marcel en Annelie

bruidsfotograaf De Agnietenberg

Als bruidsfotograaf de Agnietenberg mocht ik het langverwachte huwelijk van Marcel en Annelie op foto vastleggen. Het was een hele bijzondere dag, aangezien ze eigenlijk al drie jaar geleden wilden trouwen. Door de uitbraak van de coronapandemie moesten ze hun plannen destijds annuleren. Nu, drie jaar later en een prachtig dochtertje rijker was het eindelijk hun moment om in het huwelijksbootje te stappen.

Als trouwfotograaf voelde deze dag extra speciaal voor mij. Dit omdat ik in 2019 ook de bruiloft van Chris en Marleen heb mogen fotograferen. Marleen is de zus van Annelie en tevens een van de getuigen op deze bruiloft. Het was erg leuk om de familie opnieuw te mogen ontmoeten en ook deze bijzondere gelegenheid met hen te delen.

First Look

De dag begon vol vreugde en opwinding! Zowel Marcel als Annelie brachten tijdens de voorbereidingen een toost uit op de prachtige dag die voor hen lag. De eerste ontmoeting, ook wel de “first look” genoemd, vond plaats in het betoverende Engelse Werk, waar we meteen de gelegenheid namen voor de eerste fotoshoot.

Later op de dag vond de tweede fotoshoot rondom de Agnietenberg plaats, waar ik als bruidsfotograaf de laatste stralen van het avondlicht wisten te vangen.

De Agnietenberg

De Agnietenberg zelf diende als prachtige locatie voor de huwelijksceremonie en het feest. Omringd door groen en met een vleugje natuurlijke schoonheid, gaven Marcel en Annelie elkaar het jawoord te midden van hun dierbaren. De emoties waren voelbaar en de liefde tussen hen was overduidelijk.

Het was een dag vol vreugde, geluk en een overvloed aan liefde. Marcel en Annelie’s doorzettingsvermogen en geduld werden beloond met een onvergetelijke huwelijksviering. Hun lange wachten maakte de dag des te specialer en waardevoller.

Als bruidsfotograaf de Agnietenberg voelde ik me bevoorrecht om getuige te zijn van deze liefdevolle dag en om elk kostbaar moment vast te leggen. De stralende glimlachen, de omhelzingen en de intieme momenten zijn volgens mij vereeuwigd in prachtige foto’s. Om over de same-day video van A Love Story Wedding Cinnema nog maar te zwijgen!

Marcel en Annelie’s trouwdag bij de Agnietenberg zal altijd worden herinnerd als een dag van liefde, doorzettingsvermogen en geluk. Ondanks de uitdagingen en de lange wachttijd hebben ze hun droomhuwelijk gerealiseerd en waren ze omringd door degenen die hen het meest dierbaar zijn. Het was een eer om deel uit te maken van deze bijzondere viering en ik wens het bruidspaar een leven vol liefde en voorspoed toe.

bruidsfotograaf De Agnietenberg
bruidsfotograaf De Agnietenberg
bruidsfotograaf De Agnietenberg
bruidsfotograaf De Agnietenberg
bruidsfotograaf De Agnietenberg
bruidsfotograaf De Agnietenberg
bruidsfotograaf De Agnietenberg
bruidsfotograaf De Agnietenberg

Bruidsfotograaf De Agnietenberg

Gaan jullie net als Marcel en Annelie trouwen in Zwolle? Of wellicht elders in het land maar spreekt mijn werk als trouwfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken!

De populaire trouwdata worden echter ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.