George & Véronique

George en Véronique | Trouwen in Portugal

Trouwen in Portugal?! Waarom niet? Je kan dan opzoek gaan naar een fotograaf in Portugal, maar waarom moeilijk doen als je ook een fotograaf uit Nederland mee kan nemen. Wel zo handig iemand die dezelfde taal spreekt toch? En bovendien kan je de fotograaf van te voren ook eens face to face spreken. En een ander bijkomend voordeel van trouwen in het buitenland; je hoeft je ook geen zorgen te maken over het weer door weken van te voren, met grote frustratie, de voorspellingen in de gaten te houden. De kans op mooi weer is aanzienlijk groter in Portugal.

Trouwen in het buitenland

Stel je een willekeurige vakantiedag voor waarbij je de hele dag lekker op het strand bent geweest en hebt genoten van de rust, de vrijheid, de zon, de zee en het strand. De zon gaat ’s avonds langzaam onder en jij maakt klaar om de avond te starten met een heerlijk diner met al je vrienden en familie. Heerlijk genieten van al het lekkers dat de Portugese kust te bieden heeft. Alleen dat is toch al fantastisch?! En dat mag het beste nog komen. Jullie trouwdag! Geloof mij, als je je mag voorbereiden op je huwelijk dan is dit toch wel de ultieme ervaring. ’s Ochtends eerst in het 5 sterren Pestana Hotel beginnen met een heerlijk ontbijt om daarna nog even bij het zwembad te relaxen voordat je de visagie ingaat. Niks geen gestress, gewoon super chill je trouwdag beginnen! En een prachtige ceremonie met uitzicht op zee. Dat is toch wel de ultieme manier om elkaar het ja-woord te geven! Om over het diner nog maar te zwijgen, waarbij je lekker lang buiten kunt blijven om onder het genot van een drankje en heel veel gezelligheid te genieten van een warme zwoele avond die, na een fotoshoot in het gouden uurtje, eindigt met een spetterend feest in het Hotel. Man, man, man; als ik mijn huwelijk over zou mogen doen, dan wist ik het wel…..

Maar goed, laten we naar de foto’s en het verhaal van George en Véronique kijken waarbij ik hoop dat jullie na het zien van de foto’s mij als fotograaf mee willen nemen naar een lekker warm oord! (Al draait het niet om mij natuurlijk, er staan er nog wel diverse plekjes op mijn bucket-list : )

George en Véronique; ontzettend bedankt voor de fantastische ervaring! Het was genieten met een hoofdletter.

Trouwen in Portugal

Trouwen in Portugal

Trouwen in Portugal

Trouwen in Portugal

Trouwen in Portugal

Trouwen in Portugal

Trouwen in Portugal

Gaan jullie trouwen in het buitenland en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust contact op en laten we kijken hoe we dit avontuur samen kunnen aanvliegen!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.