Martin & Whitley | Trouwen in Italië

Trouwen in Italie? Ik zeg doen! Dit dachten Martin en Whitley ook tijdens hun vakantie in Italië net nadat de oorspronkelijke trouwdag vanwege Corona verplaatst moest worden. Ze hadden mij al geboekt en vroegen direct of ik het niet erg vond om mee te gaan naar Italië….. Daar was natuurlijk geen twijfel over mogelijk. Tijdens de eerste kennismaking met Martin en Whitley klikte het namelijk direct. Links -of rechtsom wist ik dit de trouwdag van deze twee super toffe mensen erg gaaf zou worden. Óók als ze volgens het eerste plan in Nederland waren getrouwd.

In plaats van Nederland werd er dus getrouwd in Italië! Samengevat een bruiloft waarbij ik samen met de mannen van Webstrive Weddings de ballen uit mijn broek heb gewerkt en toch vol nieuwe energie thuiskwam. Een bruiloft waar ik niet “de fotograaf” was. maar onderdeel van het geheel. Explosief, bruisend, flitsend, vol energie en emotie! Een trouwerij waarvan je hoopte dat er geen eind aan zou komen. Dé bruiloft van Martin en Whitley! Dus nogmaals; Trouwen in Italie? Ik zeg doen! (En dan weet ik nog wel een fantastisch team dat met jullie meegaat! Toch? Thomas, Thomas (serieus beide videografen heten hetzelfde) en DJ Stayfan?)

Van harte gefeliciteerd meneer en mevrouw Ponte! Vanuit de grond van mijn hart; jullie zijn fantastisch!

Trouwen in Italie

Trouwen in Italie

Trouwen in Italie

Trouwen in Italie

Trouwen in Italie

Trouwen in het buitenland

Gaan jullie trouwen in het buitenland of Italië in het bijzonder? Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust contact op en laten we kijken hoe we dit avontuur samen kunnen aanvliegen!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.