Stephan en Anne trouwen in Kampen | PREVIEW

Stephan en Anne trouwen in Kampen | PREVIEW.

Trouwen in Kampen

Trouwen in Kampen, dat deden Stephan en Anne! De weersvoorspellingen beloofden niet veel goeds, er werd de hele week veel regen verwacht. Zo ook precies tijdens de fotoshoot van Stephan en Anne. Gelukkig zaten de voorspellingen er helemaal naast. Het was droog! Er stond een fikse wind, dat wel. Alles beter dan regen. 

We hadden verwacht dat de fotoshoot erg ongemakkelijk zou zijn. Door jouw tips was het juist hartstikke leuk en voelden we ons helemaal op ons gemak!

Stephan & Anne

Veel bruidsparen zien vaak toch wel een beetje op tegen de fotoshoot. Het voelt toch wat ongemakkelijk. Hoe ga je staan, waar ga je staan, wat moet je doen. En dat is heel begrijpelijk. Maar eigenlijk gaf Anne al vrij snel aan dat de fotoshoot helemaal niet ongemakkelijk voelt. We hebben er juist heel veel plezier in. Het is zelfs leuk!

Het Ja-woord gaven Stephan en Anne elkaar in de Broederpoort.De Broederpoort is een van de drie Kamper stadspoorten die overgebleven is en is echt een prachtige locatie om te trouwen met een intiem gezelschap. Intiem en emotioneel was de ceremonie zeker. Vooral door de geloften die Stephan en Anne voor elkaar op papier hadden gezet. Zo persoonlijk en mooi dat de Trouwambtenaar er niet veel aan hoefde toe te voegen voor een prachtige ceremonie.

Stephan en Anne; Ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen en ik wens jullie een prachtige toekomst samen!

trouwen in Kampen
trouwen in kampen
Trouwen in Kampen

Trouwen in Kampen

Gaan jullie net als Stephan en Anne trouwen in Kampen, of wellicht elders in het land? Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n ongedwongen reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie bruiloft vast te mogen leggen.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.