Bruidsfotograaf Utrecht

De trouwreportage van Robel en Yvette

In de wintermaanden heb ik een diverse workshops gevolgd. Dit omdat ik namelijk van mening ben dat je als trouwfotograaf nooit bent uitgeleerd. Ik stond dan ook te popelen om weer aan de slag te mogen. En gelukkig mocht ik vrij snel na de korte winterstop als bruidsfotograaf Utrecht op 17 april mijn eerste bruiloft voor dit seizoen fotograferen.  Daar moet ik wel bij zeggen dat ik niet als bruidsfotograaf, maar echt als vriend te gast was. Robel ken ik namelijk al heel lang. Wij waren de twee snotneuzen die samen de buurt op stelten zette.

Bruiloft fotograaf

Toen Robel vroeg of ik zijn bruiloft wou fotograferen heb ik ook geen moment getwijfeld. En wat een fantastische dag was het! De dag begon in Utrecht bij Robel en Yvette thuis waar ik ’s ochtends al aanwezig was om de voorbereidingen van Yvette vast te leggen. Yvette was lichtelijk gespannen en dat is geheel logisch natuurlijk. Gelukkig duurde het niet lang voordat Robel aan de deur stond om zijn aanstaande vrouw op te halen. Samen met Robel, Yvette en het super schattige bruidsmeisje reden we naar een gave locatie voor de fotoshoot. De reportage vond plaats bij het theehuisje tussen Driebergen en Zeist. In een stampvol stadhuis van Bilthoven vond het burgerlijk huwelijk plaats. Het echte Ja-woord gaven Robel en Yvette elkaar ’s avonds in de kerk (the Blessing in Utrecht). Wat een feest was dat zeg! En wat sloot Robel deze dienst fantastisch af. Het dak van de kerk ging er af!

Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1510 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1511 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1512 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1513 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1514 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1515 Bruidsfotograaf Utrecht Marco Klompenmaker Fotografie_1516 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1517 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1518 Bruidsfotograaf Utrecht Marco Klompenmaker Fotografie Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1520 Bruidsfotograaf Utrecht Marco Klompenmaker Fotografie Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1525 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1523 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1524 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1527 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1529 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1528 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1530 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1532 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1533 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1534 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1535 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1536 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1537 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1538 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_1540 Bruidsfotograaf Utrecht Marco Klompenmaker Fotografie

Bruidsfotograaf Utrecht

 Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf Utrecht jullie aan? Willen jullie ook ongedwongen bruidsfotografie vol emotionele momenten? Neem gerust contact met mij op om de beschikbaarheid te checken. Ik lag jullie bruiloft namelijk dolgraag en met heel veel passie vast. Dit zodat jullie de trouwdag nooit meer vergeten!

Neem vrijblijvend contact op

Portret klein

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.