Twee nieuwe Awards!

Masters of Dutch Wedding Photography Awards!

Het is feest! In de laatste ronde van de Masters of Dutch Wedding Photography heb ik twee awards gewonnen! Een mooie kroon op het harde werk dat ik verricht om ieder huwelijk weer de mooiste herinneringen voor mijn bruidsparen vast te leggen!

Voor de bruidsparen is het belangrijk dat er een duidelijk onderscheid wordt gemaakt in de kwaliteit tussen de vele fotografen in Nederland, België en Luxemburg. De Masters of Wedding Photography is een mooie manier om dat onderscheid duidelijk te maken aan iedereen die een echte goede trouwfotograaf zoekt.

Opzoek naar een trouwfotograaf?

Gaan jullie trouwen en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Willen jullie ook de beste trouwfoto’s vol waardevolle herinneringen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook jullie trouwdag onvergetelijk kunnen maken!

Neem vrijblijvend contact op

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.