Preview Carla & Erwin

De trouwfotoshoot van Carla & Erwin

Afgelopen donderdag mocht ik de trouwfotoshoot van Carla en Erwin verzorgen. Carla en Erwin waren vanaf de eerste kennismaking echt direct super relaxed en ze hadden voor de fotoshoot, op één foto van Carla met het paard na, eigenlijk niet heel veel wensen. Ze wilden gewoon mooie foto’s van hun trouwdag. Tja, en dat is precies waar ik keer op keer iedere bruiloft weer  meer dan mijn stinkende best voor doe.

De trouwfotoshoot bij Roggebotstaete

Voor de trouwfotoshoot had Carla het Landgoed en proeftuin “Roggebotstaete” gereserveerd. Wat een mooi plekje voor de fotoshoot zeg. Een prachtige kas, waar je volgens mij ook fantastisch zou kunnen trouwen, omringd door een mooi stuk landgoed met water en bossen.

Trouwen in de broederpoort

Naast de gouden zaal heeft Kampen nog een prachtige plek om te trouwen. Namelijk de broederpoort. Één van de drie overgebleven stadspoorten van Kampen. Ik kan me voorstellen dat je je ogen uitkijkt als je deze trouwlocatie voor de eerste keer ziet. Zelfs voor mij als doorgewinterde Kampenaar blijft het een hele mooie poort.

De boot op

Het ja-woord gegeven, de ringen gewisseld, op naar de boot voor bier en taart! Voordat boot vertrok heb ik nog een paar foto’s gemaakt en zat mijn dag erop.

Lieve Carla en Erwin, ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in mij als fotograaf! Ik heb genoten van jullie nuchterheid en super relaxte houding!

Muchos gracias!

Trouwfotoshoot

Trouwfotoshoot

Trouwfotoshoot

Trouwfotoshoot

Trouwfotoshoot

Trouwfotoshoot

Mooie trouwfoto’s

Gaan jullie trouwen in 2019 of 2020 en spreekt mijn werk als fotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van een te gekke trouwfotoshoot vol met mooie foto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te mogen leggen.

Reserveer tijdig

Reserveer echter wel tijdig jullie trouwdatum. De agenda met populaire trouwdata zit namelijk heel snel vol.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.