Niels en Maartje

Niels & Maartje | Trouwfotograaf Landgoed Huize Bergen

Ja, ja, wat was het spannend de afgelopen tijd, maar als trouwfotograaf Landgoed Huize Bergen is het trouwseizoen nu toch wel losgebarsten. En gelukkig maar. Nu nagenoeg alle maatregelingen versoepeld zijn, wordt er weer volop getrouwd. En dat merk ik aan alle kanten. De agenda is vol en de aanvragen voor volgend jaar stromen binnen. Zó fijn dat we van slot zijn!

Deze blog staat in teken van Niels en Maartje die trouwden op het prachtige landgoed Huize Berge. Een schitterende dag, stralend weer en een verliefd bruidspaar. Veel meer heb je dan toch ook niet nodig?

Ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen Niels en Maartje! Ook jullie wens ik samen al het geluk van de wereld toe!

Trouwfotograaf Landgoed Huize Bergen

Trouwfotograaf Landgoed Huize Bergen

Trouwfotograaf Landgoed Huize Bergen

Bruidsfotograaf Landgoed Huize Bergen

Gaan jullie trouwen op Landgoed Huize Bergen of misschien elders in het land Spreekt mijn werk als trouwfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n ongedwongen reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie bruiloft vast te mogen leggen.

Reserveer tijdig

Reserveer echter wel tijdig jullie trouwdatum. De agenda met populaire trouwdata zit namelijk heel snel vol.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.