Trouwen in de achtertuin | Lenny en Ronald

Trouwen in de achtertuin | Lenny en Ronald

Trouwen in de achtertuin

Leny en Ronald wilden graag trouwen in de achtertuin. Zo vierden ze op Hemelvaartsdag een prachtig huwelijksfeest in de achtertuin van Ronalds ouders in Zuidwolde. De hele bruiloft was tot in de puntjes verzorgd, met speciale dank aan Merle Kraan voor de styling. De trouwambtenaar die de ceremonie leidde was niemand minder dan Bas Nijhuis. Dennis van A Love Story Wedding Cinema was verantwoordelijk voor de videografie, terwijl ikzelf de fotografie verzorgde.

De catering werd verzorgd door De Schildhoeve, een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om hun uitstekende service en heerlijke gerechten. Gasten werden verwend met een scala aan culinaire hoogstandjes, die perfect pasten bij de sfeer en het thema van de bruiloft.

Het idyllische landschap van Zuidwolde vormde het perfecte decor voor deze bijzondere dag. De tuin was prachtig versierd met bloemen, kleurrijke linten en romantische verlichting, allemaal dankzij de creatieve inzet van Merle Kraan. Elk detail was zorgvuldig gekozen om de sfeer van liefde en vreugde te versterken.

Bas Nijhuis als trouwambtenaar

De ceremonie was een onvergetelijk moment. Bas Nijhuis, bekend als voetbalscheidsrechter, was een verrassende en charmante keuze als trouwambtenaar. Met zijn unieke persoonlijkheid en humor wist hij een lach op ieders gezicht te toveren. Zijn toespraak raakte de harten van het bruidspaar en hun gasten, en zorgde voor een intieme en gedenkwaardige ceremonie.

Dennis van Love Wedding Cinema legde elk kostbaar moment van de bruiloft vast op film. Zijn professionele aanpak zorgde ervoor dat het bruidspaar en hun gasten zich op hun gemak voelden, waardoor hij de meest oprechte emoties kon vastleggen. Van de geloften tot de eerste dans, elk speciaal moment werd prachtig vastgelegd en zou nog jarenlang gekoesterd worden.

Trouwfotograaf Hoogeveen

Als fotograaf had ik de eer om de visuele herinneringen van Leny en Ronalds speciale dag vast te leggen. Ik streefde ernaar om de oprechte emoties van het paar in de betoverende omgeving vast te leggen, Het was een waar genoegen om hun liefdesverhaal te mogen vertellen door middel van foto’s.

Het feest dat volgde was een knallende viering van de liefde. Familie en vrienden dansten, lachten en maakten herinneringen die een leven lang meegaan. Het geluk straalde van het bruidspaar af terwijl ze genoten van de warmte en genegenheid van hun dierbaren.

Leny en Ronalds bruiloft op Hemelvaartsdag zal zeker in hun harten gegrift blijven als een dag vol liefde, geluk en prachtige herinneringen. De zorgvuldige styling van Merle Kraan, de humorvolle leiding van Bas Nijhuis, de meeslepende videografie van Dennis van A Love Story Wedding Cinema en de betoverende fotografie vormden samen de perfecte combinatie om dit liefdesverhaal voor altijd vast te leggen.

Trouwfotograaf Hoogeveen
Trouwen in de achtertuin
Trouwen in de achtertuin
Trouwen in de achtertuin
Trouwen in de achtertuin
Trouwen in de achtertuin

Trouwen in de achtertuin

Gaan jullie net als Ronald en Lenny trouwen in de achtertuin? Of wellicht hebben jullie hele andere trouwplannen maar spreekt mijn werk als trouwfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken!

De populaire trouwdata worden echter ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.