Pre wedding loveshoot Kim & Bas

Kim & Bas | Pre wedding loveshoot

Een pre wedding loveshoot is de manier om jullie bruidsfotograaf beter te leren kennen. Een mooi moment om het ijs te breken en alvast aan de camera en de fotograaf te wennen. Los van deze voordelen levert zo’n loveshoot natuurlijk ook gewoon prachtige foto’s op (Althans; als je de juiste bruidsfotograaf kiest ; ). Gelukkig hebben Kim en Bas voor mij  als trouwfotograaf gekozen. Over een paar weken mag ik samen met Nancy (komend seizoen mijn vaste tweede fotograaf) de trouwdag van Kim en Bas in Amsterdam fotograferen. Een dag waar ik nu al graag naar uitzie. Helemaal na deze super leuke loveshoot, maar ook omdat ik in hoofdlijnen natuurlijk al weet hoe de planning voor de grote dag eruit ziet. Ik kijk er naar uit!

Hieronder een kleine selectie van mijn favoriete foto’s uit de love shoot van Kim en Bas. Ik kan niet anders zeggen dat Kim en Bas samen een geweldig stel zijn!

Het aftellen is begonnen, ik zie jullie in mei.

Ciao Marco!

Marco Klompenmaker Fotografie-00001

pre wedding loveshoot

Marco Klompenmaker Fotografie-00003

Pre wedding love shoot

Marco Klompenmaker Fotografie-00005

Trouwdatum reserveren?

Spreekt mijn journalistieke aanpak als professionele bruidsfotograaf jullie aan en benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Laten we onder het genot van een kop koffie of thee kennis maken. Dat is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met me op om jullie wensen door te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Marco Klompenmaker Fotografie-00006

pre wedding loveshoot

Marco Klompenmaker Fotografie-00008

Marco Klompenmaker Fotografie-00009

pre wedding loveshoot

pre wedding loveshoot

Gaan jullie trouwen of wil je gewoon graag met je vriend of vriendin een intieme fotoshoot boeken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

 Neem vrijblijvend contact op

Loveshoot door Marco

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.