Opzoek naar een super leuke trouwambentaar? | Tips en trucs voor je bruiloft

Opzoek naar een super leuke trouwambentaar? |  Tips en trucs voor je bruiloft

Zijn jullie naast te gekke, spontane, ongedwongen trouwfoto’s vol emoties ook op zoek naar een super leuke trouwambtenaar? Dan wil ik jullie graag kennis laten maken Sandra Koers van Trouwen met Passie!

Mijn naam is Sandra Koers en ik ben sinds 2009 één van de acht trouwambtenaren die de gemeente Kampen rijk is. Een heerlijk vak, wat ik met heel veel plezier en enthousiasme uitvoer. Ik verzorg namelijk een huwelijksluiting wat helemaal bij jullie past: uniek, persoonlijk, met humor en met ruimte voor emoties. Marco en ik vinden elkaar dan ook helemaal qua stijl als we het hebben over gek, ongedwongen, sfeergevoelig, details, spontaan en emotie.

In de afgelopen jaren heb ik al heel wat mensen het ja-woord horen zeggen. Gemengde paren, paren van het gelijke geslacht, (piep)jonge en oudere paren, mensen die een tweede, of zelfs soms een derde huwelijk aangaan. Allemaal mensen die in de liefde (zijn blijven) geloven! En ik? Ik vind het iedere keer weer heel bijzonder om deel uit te mogen maken van een dag die voor jullie zo speciaal is.

Ik merk dat de trend in het trouwen aan het veranderen is. Mensen willen niet meer standaard, maar anders. Meer intiemer. Dat kan zijn op een mooi landgoed, op het strand of zelfs in het buitenland. Laten we het een ceremonie op maat noemen en als dat ook een wens van jullie is wil ik jullie hier graag mee helpen. Ik heb inmiddels al een aantal bijzondere huwelijken mogen voltrekken en dat is mij heel goed bevallen. Denk hierbij aan trouwen op een landgoed, in een molen, op het strand. Vergeet ook niet dat trouwen in het buitenland tot de mogelijkheden behoort.

Het huwelijk dat ik nooit zal vergeten is mijn allereerste ‘proefhuwelijk’. Als iemand die graag voor perfect gaat, wil je natuurlijk niet onvoorbereid je eerste huwelijk doen. Ik had bedacht om 2 personen uit het gemeentehuis te vragen als figurant. Eddy, die in die periode als bode zijn eerste huwelijk ging doen, wilde direct meedoen om zo ook te kunnen oefenen en wist een collega bode en één van de koffiedames te strikken als bruidspaar. Een groot aantal collega’s van het gemeentehuis waren hierbij aanwezig om het vooral echt te laten lijken. En wat was het gaaf om te doen! Het ging perfect en als klap op de vuurpijl sloeg na het ja-woord en de zogenaamde kus de vonk écht over tussen ons fake bruidspaar! Anderhalf jaar later mochten Eddy en ik, als bode en BABS, nog een keer het huwelijk voltrekken voor deze mensen alleen nu voor het eggie en met al hun familie, vrienden en zeker zo’n 300 man collega’s inclusief de burgemeester en wethouders als getuigen!

Heel veel kan dus! Het kan mij niet snel gek genoeg zijn. Mijn streven is altijd om het bruidspaar een ontspannen en waardevolle herinnering mee te geven voor de toekomst!

Mocht je enthousiast zijn geworden en meer willen weten? Gewoon even bellen! Marco kan je mijn telefoonnummer of mailadres geven. Ik verheug me alvast op je telefoontje!

Ik wens jullie heel veel succes en plezier met het voorbereiden van jullie grote dag. Op wat voor manier dan ook! Dat het voor jullie een dag mag worden zoals die bij jullie past en vooral onvergetelijk!!

Hartelijke groet,

Sandra Koers

Spontane trouwambtenaar Kampen

De agenda met populaire trouwdata voor 2015 begint aardig vol te raken! Wil je weten of ik, of Sandra op jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Neem dan contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Portret klein

 

De vorige editie met tips en trucs voor je bruiloft over Wenstafel teruglezen? Deze vind je hier: Wenstafel

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.