Foto’s vol liefde van Patty en John.

Patty en John waren de gelukkige winnaars van de super gave Valentijns facebook actie. Zij hadden een compleet verzorgde Valentijnsdag loveshoot Kampen gewonnen. De dag startte bij  Medisch Pedicure en Schoonheidssalon: Salon 6 in Kampen waar Patty prachtig werd opgemaakt Door Henrike Bonsink-Klompenmaker (inderdaad; de vrouw van ; ). Met een gave “natural” look ging ik samen met Patty en John op pad voor de Loveshoot naar het stadpark in Kampen.

Originele foto’s.

Het was nog niet zo lang gelden dat ik een workshop bij Sam Hurd had gevolgd. Deze nieuw geleerde technieken kon ik mooi direct tijdes deze fotoshoot toepassen. En met succes (al zeg ik het zelf). Volgens mij zijn het pure ongedwongen en liefdevolle foto’s van Patty en John. Natuurlijk heb ik veel meer gave foto’s uit deze sessie. Mijn favoriete foto’s uit deze sessie staan hieronder. Deze wil ik maar wat graag met de wereld delen. Ongeveer een uur later na de Loveshoot konden Patty en John aanschuiven bij restaurant de vijfsprong. Hier stond een heerlijk 3 gangen diner (inclusief drankjes) voor ze klaar.  Met een goed gevulde buik werd de dag afgesloten bij Movie Unlimited Kampen met (hoe kan het ook anders….) de nieuwe spraakmakende film: “Fifty shades of grey”.  Tja,  en wat er daarna gebeurde…… Dat weten alleen Patty en John : )

loveshoot Kampen Marco Klompenmaker Bruidsfotografie Overijssel loveshoot Kampen Loveshoot door Marco Klompenmaker Bruidsfotografie Overijssel

Loveshoot Kampen

Willen jullie ook zo’n gave loveshoot Kampen boeken, of gaan jullie binnenkort trouwen en nog opzoek naar een bruidsfotograaf? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Onder het genot van een bak koffie neem ik graag jullie wensen door. En wie weet maak ik binnenkort van jullie mooie foto’s op jullie trouwdag.

Foto trouwkaart

Maar wist je dat deze foto’s ook zeer geschikt zijn op de trouwkaart of in een receptiealbum? Een geheel gepersonaliseerd album waarin alle gasten die leukste berichten voor jullie kunnen achterlaten.

Neem vrijblijvend contact op

loveshoot Kampen

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.