Fotograaf Woeste Hoeve

Fotograaf Woeste Hoeve | Preview Corné en Marieke.

Fotograaf Woeste Hoeve

Opzoek naar een fotograaf Woeste Hoeve? Dan is deze preview van Corné en Marieke wellicht ook voor jullie als toekomstig bruidspaar interessant. Want deze preview met spontane en ongedwongen trouwfoto’s geven jullie een goed beeld wat je van mij als fotograaf Woeste Hoeve mag verwachten.

Corné en Marieken hebben voor mijn stijl als “journalistieke” trouwfotograaf Woeste Hoeve gekozen. Wat houdt dat nou in “journalistieke” fotografie? Eigenlijk leg ik de dag vast zoals deze is. Ongedwongen, maar vól overgave leg ik de sfeer vast. De spontane en échte momenten. De lach, tranen van geluk, een stevige knuffel met de persoon waar jullie zoveel van houden. Dat zijn jullie unieke momenten die een trouwreportage zo bijzonder voor mij maken. Als fotograaf wil ik jullie persoonlijke en unieke verhaal vast leggen. Zo krijgen jullie geen gewoon fotoalbum, maar een uniek en persoonlijk verhaal. Kippenvel!

Hopelijk worden jullie van mijn foto’s net zó enthousiast als Corné en Marieke. Als deze “klik” wederzijds is, laten we dan vooral vrijblijvend kennismaken en samen kijken hoe jullie door middel van mijn foto’s nog lang na kunnen genieten van jullie trouwdag. 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een intieme locatie en trouw fotograaf Woeste Hoeve? Bekijk dan deze preview eens en wie weet spreken wij elkaar snel!

Fotograaf Woeste Hoeve
Fotograaf Woeste Hoeve

Zijn jullie nerveus? Logisch! Vertrouw maar op mij. Ik zal jullie alle geheimen verklappen, zoals de juiste poses, tips en slimme trucs. Dat geeft jullie een zeker gevoel.

-Marco Klompenmaker-

De lach, tranen van geluk, een stevige knuffel met de persoon waar jullie zoveel van houden. Dat zijn jullie unieke momenten die een trouwreportage zo bijzonder voor mij maken.

-Marco Klompenmaker-
Fotograaf Woeste Hoeve

Als trouwfotograaf wil ik jullie persoonlijke en unieke verhaal vast leggen. Zo krijgen jullie geen gewoon fotoalbum, maar een uniek en persoonlijk verhaal. Kippenvel!

-Marco Klompenmaker-

fotograaf Woeste Hoeve

Gaan jullie net als Corné en Marieke trouwen op de Woeste Hoeve of wellicht elders in het land? Spreekt mijn werk als trouwfotograaf Woeste Hoeve jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken!

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.