Loveshoot Fabian & Pauline

Fabian & Pauline

Eind september stappen Fabian en Pauline in het huwelijksbootje. Fabian en Pauline zijn samen zo lekker enthousiast dat ik als fotograaf Gelderland nu al uitkijk naar de bruiloft van deze twee. Om alvast lekker aan de camera en mij te wennen sprak ik met dit super leuke stel af voor een pre wedding loveshoot.  We spraken in Lobith bij Fabian en Pauline thuis af. Wat een prachtige omgeving is dat daar zeg. Na nog geen 5 minuten lopen stonden we midden in een prachtig lansdschap! Hieronder een kleine selectie van mijn persoonlijke favorieten. Vind je de foto’s mooi? Houd dan zeker mijn blog in de gaten voor de huwelijksreportage die eind oktober volgt.

Loveshoot Lobith-9845

Fotoshoot in Lobith door Fotograaf Gelderland

Fotoshoot in Lobith door Fotograaf Gelderland

Loveshoot Lobith-9999

Fotoshoot in Lobith door Fotograaf Gelderland

Loveshoot Lobith-0012

Fotoshoot in Lobith door Fotograaf Gelderland

Loveshoot Lobith-0212

Fotograaf Gelderland

Gaan jullie trouwen of wil je gewoon graag met je vriend of vriendin een intieme fotoshoot boeken? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zulke mooie foto’s vol liefde van jullie kunnen maken!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date.

Neem vrijblijvend contact op

Fotograaf Gelderland

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.