Evert Jan en Rinske | Feel Good Tent Event

Evert Jan en Rinske | Feel Good Tent Event

Feel Good Tent Event


Evert Jan en Rinske hebben afgelopen vrijdag een betoverende bruiloft beleefd bij het Feel Good Tent Event in Lage Vuursche. Als trouwfotograaf had ik de eer om deze bijzondere dag op beeld vast te leggen. Ik werd vergezeld door mijn collega Hester van Hes Filmt, die als videograaf de dag vastlegde.

De dag begon met een intieme first look in Utrecht. Evert Jan en Rinske zagen elkaar voor het eerst in hun trouwoutfits. De wederzijdse bewondering en liefde waren duidelijk voelbaar. Samen vertrokken we naar het centrum van Utrecht voor de fotoshoot.

Vervolgens reisden we naar de serene omgeving van Soesterduinen. Hier spraken Evert Jan en Rinske voor de eerste keer hun geloften uit. De emoties waren oprecht en ontroerend en de woorden die ze deelden raakten ieders hart.

De langverwachte ceremonie vond plaats bij het Feel Good Tent Event waar Evert Jan en Rinske volmondig “Ja” tegen elkaar zeiden. Het was een prachtig moment waarbij Evert Jan en Rinske waren omringd door dierbare vrienden en familie. Na deze ceremonie volgde de kerkelijke inzegening in een nabij gelegen idyllisch kerkje.

Na het diner was er nog een kans voor Hester en mij om de liefde tussen Evert Jan en Rinske vast te leggen. We sloten de dag af met een korte fotoshoot in het bos waar het bruidspaar straalde van geluk en opwinding.

Al met al was het een dag vol emotionele momenten en prachtige herinneringen. Als trouwfotograaf was het een voorrecht om getuige te zijn van de liefde tussen Evert Jan en Rinske en om deze momenten te mogen vastleggen. Ik ben dankbaar dat ik een rol mocht spelen in het documenteren van deze speciale dag en wens Evert Jan en Rinske niets dan geluk, liefde en avontuur in hun leven samen.

Feel Good Tent Event
Feel Good Tent Event
Feel Good Tent Event
Feel Good Tent Event
Feel Good Tent Event
Feel Good Tent Event
Feel Good Tent Event
Feel Good Tent Event
Feel Good Tent Event
Feel Good Tent Event
Feel Good Tent Event

Trouwfotograaf Feel Good TentEvent

Gaan jullie net als Evert Jan en Rinkse trouwen bij Feel Good TentEvent? En spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken!

De populaire trouwdata worden echter ruim van te voren geboekt. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van jullie datum.

Scroll Up
Open WhatsApp
1
Direct contact via WhatsApp.
Stuur mij gerust een appje als ik je ergens mee kan helpen.