Wedding

Joost en Desiree


Joost & Desiree | Trouwen bij Netl

Trouwen bij Netl, het perfecte toneel voor een magische bruiloft! En magisch was de bruiloft van Joost en Desiree zeker! Ten eerste natuurlijk vanwege Joost en Desiree. Echt een super relaxed stel met een hart van goud. Joost is het type waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Ten tweede; de vader van Joost (Harry) ken ik persoonlijk. Samen hebben wij heel wat potjes basketbal gespeeld. En Harry had vandaag wel een hele bijzondere taak. Harry mocht als buitengewoon ambtenaar voor een dag het huwelijk tussen Joost en Desiree sluiten. Dat is toch fantastisch! Dat je eigen vader het huwelijk voltrekt. En hoe…. er zijn echt steengoede trouwambtenaren, laten we dat vooropstellen, maar persoonlijker dan je eigen vader kan, hoe goed de ambtenaar ook is, het niet maken.

En dan Miran (een vriend van Joost) wat kan deze man speechen zeg.Tranen met tuiten!!! In mijn carrière als trouwfotograaf heb ik heel wat speeches gehoord, zo goed als die van Miran heb ik werkelijk waar niet eerder meegemaakt. Menig cabaretier is er niks bij. Kortom een fantastische dag met hele toffe mensen op een magisch plekje.

Ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen Joost en Desiree. Jullie zijn een prachtig stel samen!!!

Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl
Trouwen bij Netl

Trouwen bij Netl

Gaan jullie trouwen bij Netl of misschien elders in het land Spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd te gekke trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n ongedwongen reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie bruiloft vast te mogen leggen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.