Wedding

Tamco & Laura


Tamco & Laura | Trouwfoto’s

Zo snel als nu heb ik nog nooit een selectie trouwfoto’s laten zien! Net als ieder bruidspaar blijf ik zelfs na het fotograferen van meer dan 250 trouwreportages nog steeds nieuwsgierig naar alle foto’s die ik op een trouwdag heb gemaakt. En helemaal als het de eerste bruiloft van het jaar is.

Trouwen in 2019

Afgelopen vrijdag was mijn eerste bruiloft van dit jaar. De bruiloft van Tamco en Laura. Een thuiswedstrijd voor mij! Tamco en Laura waren beiden thuis om zich voor te bereiden op hun grote dag. Ideaal! Laura beneden en Tamco boven. Op deze manier kon ik heel  makkelijk schakelen om ook de voorbereiding van Tamco vast te leggen. In deze reportage zie je daar overigens maar 1 foto van terug, dat wil natuurlijk niet betekenen dat ik er ook maar 1 heb gemaakt. Sterker nog….ik heb er heel veel gemaakt. Dat geldt overigens voor alle situaties die zich op een bruiloft voordoen. De foto’s die je hier ziet zijn slechts een kleine greep uit de pak hem beet 400 honderd foto’s die Tamco en Laura van mij krijgen.

Trouwen in de gouden zaal

Volgens mij heb ik het al eerder gezegd, maar de gouden zaal in Kampen is echt één van de mooiste trouwzalen hier in de buurt. Het licht in deze zaal is over het algemeen prachtig. De zaal is ruim opgezet waardoor de gasten, het bruidspaar en natuurlijk de fotograaf alle ruimte hebben. Kortom een fantastische keuze van Tamco en Laura.

Lunchen en dineren bij de Stadsherberg

Na het burgerlijk huwelijk gingen we met z’n allen lunchen bij de Stadsherberg. Een hele slimme zet. De stadsherberg ligt namelijk op nog geen 15 meter afstand van de gouden zaal. En de lunch was heerlijk! Ondertussen liep de spanning al weer iets op. Tamco en Laura hadden het Kerkelijk huwelijk namelijk nog in het vooruitzicht.

Kerkelijk huwelijk in de Bovenkerk

De kerkelijke inzegening vond plaats in de Bovenkerk. Ook weer zo’n prachtige plek in Kampen. In de bovenkerk staat overigens een orgel waar de kenners U tegen zeggen. Een kenner ben ik niet, mooi is de orgel zeker. Evenals de dienst van Tamco en Laura in de bovenkerk.

Zo vloog deze prachtige dag voorbij! Sterker, er zijn inmiddels alweer een paar dagen voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog : )

Lieve Laura en Tamco, ontzettend bedankt voor de prachtige dag en jullie vertrouwen in mij als fotograaf!

spontane trouwfoto's

spontane trouwfoto's

trouwfoto's

trouwfoto's

trouwfoto's

spontane trouwfoto's

Spontane Trouwfoto’s?

Gaan jullie trouwen in 2019 of 2020 en spreekt mijn werk als bruidsfotograaf jullie aan? Dan zijn jullie nog maar één stap verwijderd van een te gekke reportage vol met spontane trouwfoto’s! Neem gerust geheel vrijblijvend contact op en laten we kijken hoe we samen ook zo’n gave reportage van jullie kunnen maken! Het lijkt mij in ieder geval meer dan fantastisch om jullie verhaal vast te mogen leggen.

Reserveer tijdig

Reserveer echter wel tijdig jullie trouwdatum. De agenda met populaire trouwdata zit namelijk heel snel vol.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reportages of zo af en toe nieuw werk van mij zien. Klik dan even op de like button op mijn Facebook pagina en je blijft  up-to-date. Of klik hier om nog meer werk van mij te bekijken.

 

Lieve woorden van het bruidspaar

“Marco is de beste (trouw)fotograaf die je je maar kan wensen! Hij heeft ons huwelijk vastgelegd en alle foto’s zijn schitterend geworden! Marco is heel bescheiden, je merkt zijn aanwezigheid bijna niet op! Hij heeft oog voor detail en weet altijd het ‘perfecte plaatje’ te schieten! Wij raden hem aan iedereen aan!”