Wedding

Trouwfotograaf Zwolle


De intieme bruiloft van Herman en Lianne in Zwolle.

Als trouwfotograaf Zwolle mocht ik de intieme bruiloft van Herman en Lianne vastleggen. Onder het genot van een bak koffie wist ik tijdens de eerste kennismaking al dat dit wel eens een hele mooie trouwreportage kon worden.

De trouwreportage

Voor een trouwreportage zijn eigenlijk maar een paar belangrijke ingrediënten nodig. We hebben het dan natuurlijk over twee smoor verliefde mensen en een trouwfotograaf. Dat is de basis. Eigenlijk niet zo heel spannend toch? Wil je een spetterende trouwreportage vol spontane en emotionele momenten? Dan is het van belang dat je als bruidspaar compléét jezelf durft te zijn! Vervolgens is het aan de fotograaf om op het juiste moment de juiste foto’s te maken.  Herman en Lianne durfden compleet zichzelf te zijn en dat zie je in de foto’s terug. Ongewdongen en vol emoties! Dat is precies waar ik als trouwfotograaf Zwolle voor sta. De beelden waar mijn fotografen hart sneller van gaat kloppen.

Trouwfotograaf Zwolle

Wat een ongelooflijk mooie trouwdag was dit zeg! Van de voorbereidingen (waar Herman “te vroeg” aankwam), tot aan de receptie in de Logtenberg te Wijhe (waar Herman en Lianne beide opnieuw flink zijn versierd). Ik heb genoten van alle prachtige momenten tijdens de trouwreportage in het Engelse werk als de huwelijksvoltrekking in het Stadhuis van Zwolle!

Herman en Lianne; ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in mij als trouwfotograaf!!! ik wens jullie al het geluk en liefde van de wereld en een ontzettend mooie toekomst samen.

Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2051 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2052 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2053 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2054 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2055 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2056 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2057 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2058 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2059 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2060 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2061 Trouwfotograaf Zwolle, trouwfoto's bij het Engelse werk Trouwfotograaf Zwolle, trouwfoto's bij het Engelse werk Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie trouwfotografie in zwolle Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2065 trouwen in zwolle Trouwfotograaf Zwolle, trouwen in zwolle Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2071 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2072 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2073 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2074 Bruidsfotograaf Marco Klompenmaker Fotografie_2075

Gaan jullie trouwen in Zwolle of misschien geven jullie het feest ook wel  in de Logtenberg in Wijhe? Neem dan, als mijn werk als trouwfotograaf jullie aanspreekt, gerust vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet maken wij er samen net zo’n spetterende trouwreportage van. De agenda met populaire trouwdata zit echter wel snel vol.  

Neem gerust vrijblijvend contact op